V.19 Eldelementet- ❤️

De generella temat för din vecka handlar om att du ska ta alla dina tankar, idéer på fullaste allvar som kommer till dig. För att det är andevärlden som sänder dig en mycket viktig vägledning om hur du faktiskt ska ta dig vidare från din sits där du är nu. Sedan har du länge önskat, och hoppats på vissa saker och har fortfarande ännu mera önskningar och mål som kanske dock ligger en liten bit fram, men som ändå finns där.
Och saker har börjat rinna över för dig sen en tid tillbaka, det är tydligt att bägaren är full,  så pass att hela ditt huvud är i stort behov av att rensas på tankar, känslor, funderingar, då du står i ett vägskäl, kämpar med oro, stress. Och dessa saker är viktigt att du tar itu med och sätter ord på. Universum ser till att du får ständig healing och läkning. Men det räcker inte min vän.

Ditt ljus, dina mål, dina ambitioner, din vilja som du bär där inom dig, det finns där. Men sen tar det liksom stopp. Du har murat in allt i ett tempel utan in eller utgångar. De finns ingen in eller utgång helt enkelt… tror du. Men om du börjar att söka dig omkring, inuti det här templet så kommer du att hitta hemliga gångar som är trasiga, och som det faktiskt går att ta dig ut ur, om du vill. Och alla De svar som du söker finns inom dig. Lita på det. Trots att de inte är vad du vill. 

När du litar på dig själv och vem du är så mår du som bäst. Så tveka inte. Du är en kraftfull healer, ljusarbetare. Är den gåvan outforskad/outvecklad i dig så är det verkligen dags att ta tag i det här. Du kan börja med att den här veckan pröva att ge healing åt föremål, växter, lägga handen på dig själv, någon annans Axel osv. Känn efter hur det känns eller se vad som händer. Det kan även handla om att tyda kort åt dig själv eller någon annans vägnar. Du ska veta att hela du flödar av gudomlig kraft när din avsikt är att ge till andra. Ju mer bekväm och stark du känner dig i dig själv när du gör det här – att ge till andra – ju starkare blir din kraft.

Något som kan äventyra för dig under veckan och de är dina relationer. Och du påverkas av de energier som du omges av pga din känslighet. Du kan komma märka att de människor du normalt trivts att umgås med nu under veckan verkligen inte fyller någon funktion i ditt liv. Du kanske kan känna Samtidigt plötsligt få upp ögonen för vilka ena ”clowner” eller ska man kalla de för ”pokerface” de är. Du börjar värdera, värdesätta, konstatera och ifrågasätta dig själv, hur du vill leva, vad du vill ha ditt liv, och beslutar dig för att du ska framåt. Och då kan du inte ha en massa skräp i vägen. Utan fokuset måste ligga i att attrahera in positiva människor, Vägar, vara positiv, skapa glädje och ge glädje etc. Du kommer alltså dra till dig nya människor, nya relationer, jobb, som speglar dig och din väg du stadigt vandrar på.

så se dig själv lyckas och tro på att allt kommer bli bra. föreställ inom dig själv hur du önskar att en bra framtid skulle se ut, sen sätter du målet i sikte. Låt allt få ta den tid det tar. Jorda dig dagligen, ut i naturen, ät nyttigt, skriv dagbok, sätt ord på vad som händer inom dig, prata med någon som du känner tillit till, besök vatten, träna, vårda dig själv. Lyssna på musik och dansa även om du kanske inte kan dansa eller tycker att du kan dansa så dansa ändå. Detta pga av att du ska få utlopp av dina ”magiska krafter.” Samt släppa inre blockeringar. På så sätt kommer du också upptäcka dina kreativa förmågor och öppna upp flödet inom dig.

❤️

 

 

Lämna ett svar