V.19 – änglabudskap/änglanummer/vågen 🖤


Nummer 8

Denna siffra står för att den fas och din period i livet som du befinner dig i ger dig möjligheter i olika former. Du blir speglad och kommer att få ta emot bra och dåliga meddelanden, att det som du tidigare har gett ut kommer tillbaka just för att du ska titta på det och förstå. Karma – orsak & verkan med andra ord. Din siffra kan du använda dig av under veckan rent allmänt som ”din siffra” i olika avseenden.

 

Budskapet till dig ska du ta med dig under hela 

veckan och tänka på varje dag.

 

SÄND KÄRLEK IN I DITT HJÄRTA

Hela din kropp reagerar positivt på kärlek. Och när du riktar den här känslan mot din fysiska kropp och in i ditt jag så är det samma energi som änglarna eller andra människor sänder dig. Kärlek är kärlek, vilken kanal den än kommer genom. Ge därför extra energi åt ditt hjärta under hela denna vecka, välsigna det fysiskt, känslomässigt och andligt. Be om något som du önskar ska bli eller som att det är fullständigt friskt. Omge det med kärlek, och be det att absorbera denna gåva med varje hjärtslag. Säg tack till det för att det är så friskt, starkt och effektivt.
Försäkra ditt hjärta att det är tryggt och att du ska skydda det på alla sätt. Låt det veta att du ska motionera och äta sunt, enligt den vägledning som du får. Förklara att du ska respektera dina känslor för att bidra till att identifiera det relationer & situationer som är välgörande. Likväl det som du bör undvika. Se ditt hjärta som en vacker blomma och be dess kronblad att sakta veckla ut sig. Märk hur eventuella barriärer som du gömt dig bakom sänks.
Sänd ditt hjärta ömma känslor så kommer det i sin tur att hjälpa dig att känna större kärlek.

 

 

Affirmation som du ska använda dig av 

varje dag

 

Jag sänder kärlek till mitt hjärta och omger det med helande ljus.

Jag tackar det och är rädd om det genom att följa min vägledning och

utöva min sunda egenvård. 

🖤

Lämna ett svar