V.19 luftelementet đŸ€

Generella temat för dig handlar om att det nu Àr dags för dig att ta ett djupdyk in i kristallernas vÀrld. Vet du varför? Jo för det kÀnns som att du Àr ett kristallbarn. Alt Àr du förÀlder till ett kristallbarn. Du Àr en tyst & lugn person. O c h att du kommer att bli/vara behjÀlplig av dessa underbara kristaller pÄ flera olika plan om du inte redan anvÀnder dig av sÄdana (vill sÀga). Jag tÀnker mig dÄ rÄa kristaller, kluster, stenar, trumlade mm för du fÄr nÀmligen ett sÀrskilt stöd av dessa genom din nuvarande situation som du just nu befinner dig i. Och man kan sÀga att ditt andliga intresse som du har och den redan utveckling som du redan har pÄbörjat samt befinner dig i, den bÀr dig genom hela denna vecka , och hjÀlper dig att fortsÀtta utvecklas, reflektera, lÀka, renas och fÄ klarhet i saker och ting. SÄ stÄ stadig i dig sjÀlv. De utmaningar och negativa saker som du har omkring dig , delvis hÀnger över dig men som Àven ligger bakom dig Àr meningen att du ska skala bort. Kristallerna hjÀlper dig att dels kunna beskydda dig, din kropp, ditt hem pÄ olika sÀtt, att kunna balansera dina chakran. Och framför allt din övre del i kroppen som mest pÄverkar dig just nu vilket kan göra att du lider av huvudvÀrk, nackproblem, synrubbningar, mardrömmar, halsont, hallucinationer. Mao Àr du för mycket uppe i ditt huvud. SÄ ut och rör pÄ dig, anvÀnd kroppen fysiskt. Din kropp frÄn hjÀrtatS höjd upp till en bit ovanför hjÀssan Àr i vÀldig obalans. Bergskristall ökar din klarhet, svart obsidian Àr beskydd, lila ametist höjer din andliga vibration, turkos kristall hjÀlper dig att sÀtta ord pÄ det du bÀr inom dig, lapis lazuli ökar ditt klarseende osv. 

Böcker i olika former allt som Àr relaterat personlig utveckling, hÀlsa, mm samt antingen att skriva, lÀsa eller kanske att sÀlja böcker Àr just nÄgot för dig. Detta kommer fÄ dig att mÄ bra nÀr du vÀljer att lÀgga ditt fokus pÄ dessa saker. Kreativt skrivande, lÀsande, etc Àr nÀmligen DU. Kanske har du funderat lÀnge över att skriva en bok? Arbeta som bibliotekarie? Eller varför inte kontakta ett förlag och bli ÄterförsÀljare Ät nÄgra? Det kan som sagt vara sÄ att du har en mörk barndom som du har behov att fÄ ÄterberÀtta, vilket skulle ge dig en livslÄng terapi egentligen genom att fÄ skriva ihop en bok om det. Idag kanske saker, tankar, kÀnslor Àr ett enda töcken. Tills att du bestÀmmer dig och dÄ fÄr du massor med insikter och klarhet i hur saker faktiskt var. PÄ sÄ vis lÀker och helar du Àven ditt eget inre barn.

vad som kan bli ett Àventyr upplevelse under veckan Àr att det faktum att du Àr klarseende, sen Àr frÄgan om du vÄgar erkÀnna det hÀr för dig sjÀlv? Kanske Àr det sÄ att du hela tiden tror att det som du ser i periferin Àr inbillning, m e n dÀr har du fel fel.. utan det À r andar, guider, Ànglar osv som du ser. Oh det hÀr kan ju vara lite lÀskigt att ta till sig sÄklart men sÄ Àr det. AndevÀrlden har alltsÄ om det Àr nytt för dig öppnat upp pÄ ditt tredje öga. SÄ lita alltsÄ pÄ det som du ser. Men det mÄste inte vara saker du ser fysiskt endast utan det kan vara saker du ser inom dig nÀr du blundar, de kan vara fÀrger, symboler, bilder, film, videoklipp, ljussken. Du kan fÄ andra andliga tecken som fjÀdrar, mynt, som dÄ gÄr under symboler ex. Men sen kan det vara sÄ att ditt synfÀlt Àr litet och bara delvis synbart vilket kan bero pÄ att du som liten ex var med om en traumatisk upplevelse (syn) dÀr ditt synfÀlt dÄ har fÄtt en blockering. MEN det kan Àven vara sÄ att du redan Àr klarseende men att du nyligen varit med om nÄgon som skapat den hÀr blockeringen som gör att det Àr lite problematiskt att komma vidare i din klarsynthet. Och Det hÀr kan du be Ànglarna om hjÀlp att lÀka sÄ att du kan slÀppa taget om det.

SÄ Ett rÄd som Àr vÀldigt viktigt för dig just under denna vecka Àr att arbeta med att slÀppa taget om denna hÀndelse som har skett. Minns du vad det Àr för specifik hÀndelse? Ibland kan du behöva frÄga dig sjÀlv inÄt vad de var som hÀnde. Och sen inom kort Äterkommer svaren till dig i form av drömmar, tankar, kÀnslor eller liknande. SÄ gör dig redo med penna och papper intill sÀngbordet nÀr du gÄr och lÀgger dig. En kraftfull Àngel att ta hjÀlp av Àr ÀrkeÀngel Mikael. SÄ KÀnner du att du sitter i en sÄdan situation, dÀr du inte riktigt vet hur du ska ta dig vidare, att alltihop bara skrÀmmer dig egentligen? DÄ Àr Meningen att du ska slÀppa taget om sÄdant som du kanske bara Àltar, inte kan kontrollera, inte kan förÀndra, varken kan förbÀttra el backa bandet. Ja du förstÄr, dÀr allt Àr utom din kontroll helt enkelt. Tanken Àr att allt det hÀr enbart ska frigöras frÄn dina sinnen sÄ att du kan fÄ vÀga 5 kg lÀttare i hjÀrtat och sjÀlen, slippa tÀnka, Àn mindre kÀnna nÄgon skuld, ingen skam, ingenting. Bara mÄ fÄ bra. Befriad helst för alltid, det vore ju de bÀsta i alla fall. DÄ kommer du sÄ smÄningom mörka hur en helt ny vÀrld öppnar sig för dig.  

đŸ€

LĂ€mna ett svar