V.19 – änglabudskap/änglanummer – Vattumannen 🖤


Nummer 7

Denna siffra står för att du behöver tro på dig själv och verkligen känna efter vad du vill med ditt liv. Gå in i dig själv och utvärdera ordentligt i stillhet. Åt vilket håll du vill gå, vilken väg du ska välja. Siffran kan du även ta med dig denna vecka rent allmänt om du vill som ”din siffra” om du vill. 

 

Budskapet till dig som du ska ta med dig under veckan Och tänka på varje dag. 

FÖRLÅT DIG SJÄLV 

Till slut så kommer all din bitterhet som du bär på att slå tillbaka inåt och blir till självförakt som sipprar ut tillåtna och genomsyrar ditt dagliga liv. Alla de här känslorna kan göra dig blind för den vardagsglädje som faktiskt väntar på dig i världen. Och av den anledningen så råder änglarna dig att ständigt förlåta andra och släppa ut den skadliga uppbyggnaden av motvilja i såväl din kropp som ditt sinne. Det här är den yttersta avgiftningen som medför allt du söker som energi, tydligare fokus, bättre koncentrationsförmåga, förnyad lekfullhet, kärlek, pengar, ja a l l t i n g. Förlåtandets belöning kommer lika snabbt som ljuset fyller ett rum när en lampa tänds.
Du är alldeles för hård mot dig själv, älskade vän. Du verkar tro att perfektion är ett krav för att du ska anses vara värd någonting, vilket är helt fel. Och ändå är du underbart förtjusande där du snubblar, lär dig, växer och går vidare. Det är anledningen till att de mest betydelsefulla förlåtelserna är de som du riktar inåt. Men när du lär dig att omfatta varje del av dig själv med kärlek så lyser gnistan inom dig klart som en strålkastare och drar helande till sig andra som har glädje av din värme och vishet. Så gör dig av med den bitterhet som du känner och bär mot dig själv både idag och under veckan. Släpp alla skuldkänslor & självförebråelser och övergjut dig med välförtjänt kärlek.

 

Affirmation som du ska använda dig av varje dag

Jag förlåter mig själv och accepterar att den som jag är är fantastisk. Jag beviljar mig själv samma villkorslösa kärlek som gud & änglarna ger mig. Jag tycker om mig själv och frossar i den ljuvliga känslan. 

🖤

Lämna ett svar