Dagens kort

Dagens kristall 3/5💎

GOLDEN HEALER

Har någon gjort dig illa? Vad är det du har gjort mot dig själv som du ångrar? Eller mot någon annan som inte alls blev något bra..har du berättat det här, eller är det något som du bär ensam för dig själv? Gör inte det i så fall. Du måste kunna förlåta både dig själv och även andra.

golden healer kristallen är en Sten som du har hjälp av på så vis att den är en kraftfull healing kristall som låter det gyllene ljuset från universum flöda in i din kropp, den renar och rensar även kroppen, auran från energiblockeringar.

Den är en Sten för solar plexus chakrat, för solenergi, framgång och självförtroende. Men även för ditt åttonde chakra som är beläget strax ovanför huvudet. Det kallas även ibland för ”själsstjärnan” platsen för ditt högre jag.

Golden healer, kristallhematoid sägs hjälpa dig att rena din själ, komma i kontakt med ”Kristusenergi” och din själs mening. Den hjälper dig att förens med den gudomliga viljan. sägs också vara en sten för andra chakra och stödjas i att ha integritet i våra relationer och vara i kontakt med vad som är din vår själs önskan och mening.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: