Dagens kristall 3/5💎

GOLDEN HEALER

Har nÄgon gjort dig illa? Vad Àr det du har gjort mot dig sjÀlv som du Ängrar? Eller mot nÄgon annan som inte alls blev nÄgot bra..har du berÀttat det hÀr, eller Àr det nÄgot som du bÀr ensam för dig sjÀlv? Gör inte det i sÄ fall. Du mÄste kunna förlÄta bÄde dig sjÀlv och Àven andra.

golden healer kristallen Àr en Sten som du har hjÀlp av pÄ sÄ vis att den Àr en kraftfull healing kristall som lÄter det gyllene ljuset frÄn universum flöda in i din kropp, den renar och rensar Àven kroppen, auran frÄn energiblockeringar.

Den Ă€r en Sten för solar plexus chakrat, för solenergi, framgĂ„ng och sjĂ€lvförtroende. Men Ă€ven för ditt Ă„ttonde chakra som Ă€r belĂ€get strax ovanför huvudet. Det kallas Ă€ven ibland för ”sjĂ€lsstjĂ€rnan” platsen för ditt högre jag.

Golden healer, kristallhematoid sĂ€gs hjĂ€lpa dig att rena din sjĂ€l, komma i kontakt med ”Kristusenergi” och din sjĂ€ls mening. Den hjĂ€lper dig att förens med den gudomliga viljan. sĂ€gs ocksĂ„ vara en sten för andra chakra och stödjas i att ha integritet i vĂ„ra relationer och vara i kontakt med vad som Ă€r din vĂ„r sjĂ€ls önskan och mening.

 

LĂ€mna ett svar