Dagens budskap 3/5đŸ€Temat för dagen sÀger att du behöver stressa ner och andas för att du Àr sÄ uppe i varv, stressad, och kan knappt fokusera kÀnns det som. NÀr du försöker att forcera fram saker till att hÀnda sÄ blir det inte bra. Det sÀtter snarare kÀppar i hjulet.försök andas djupa lÄngsamma andetag sÄ att du kan lösa upp gamla mönster. Det finns mÄnga nu som avundas dig och energi, tillvÀxt och vad du faktiskt Àr kapabel till att Ästadkomma.du bÄde hSr och kan komma bÀra en en sÄn makt och stolthet. Men det ska du göra med tanke pÄ den du Àr och kanske den plats du Àr pÄ vÀg till.och som kan komma ge dig en enorm balans, harmoni, bÄde inre och yttre tillvÀxt. Vilket Àr helt galet egentligen nÀr man tÀnker pÄ dagens svenska avundsjuka. Ofta nÀr du  stressar sÄ andas du uppe i bröstet och inte ner djupt i lungorna vilket bidrar alt förvÀrrar din redan möjliga Ängest. Vilket du i fortsÀttning bör tÀnka pÄ att de Àr livsviktigt för att kunna syresÀtta bÄde sinnet, kroppen, anden, och hela ditt liv.

pĂ„minn dig sjĂ€lv dagligen genom en kom-ihĂ„g-lapp pĂ„ spegeln exempelvis. PĂ„ sĂ„ vis ger du dig sjĂ€lv styrka och kraft. GĂ„ ut i friska luften varje dag och hĂ€mta luft. Åker eller gĂ„r du till vatten, sjöar, strĂ€nder sĂ„ kommer du Ă€ven kĂ€nna skillnad pĂ„ luftkvaliteten. Men Ă€ven dusch och badvatten  Är bra dĂ„ de kopplas till vatten och luft.

Ditt fokus idag bör du lÀgga pÄ kreativt skrivande, som ex att skriva dagbok, dikter, poesi, tankar, funderingar, kanske en redan pÄbörjad bok, eller ocksÄ en bok som du funderar lÀnge över att skriva, men Àven att komma igenom ev svÄrigheter som du stöter pÄ idag. 

Men kan Àven stÄ för att du ska eller borde skriva om svÄrigheter som du har varit med om tidigare i livet och att dessa saker Har gett dig bÄde lÀrdomar & lÀxor och som du nu vill dela med dig av till övriga i din situation.

Hur hittar du detta fokus pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt? genom att jorda/grunda dig, sĂ€nda allt jobbigt vad gĂ€ller bekymmer, oro, stress, kapa band, rena ditt energifĂ€lt, och skicka detta till Ă€nglarna. Det finns fantastiska youtube klipp pĂ„ min kanal som jag har sparat ner under ”för din hĂ€lsa”.

Troligen har du bett Ànglarna om hjÀlp i nÄgot eller flera avseenden? Eller ocksÄ har du inte gjort det, kanske endast önskat inom dig, tÀnkt, pratat kring en flera situationer? Och dÄ egentligen inte helt hundra bett om hjÀlp vilket gör att Ànglarna dÄ inte kÀnner att du kanske Àr mottaglig för den hjÀlp de vill ge? För i sÄ fall o m du fÄr Äterkommande vÀgledning, i form av en tanke, idé sÄ ska du följa den.
kristaller som Àr förknippade till Rafael Àr smaragd & grön malakit. Du kan sÀnda rafael till vilken situation/relation som helst som behöver healing & lÀkning.

och hur ser resultatet ut att bli idag?

lĂ€gg mĂ€rke till de som kommer till dig, inom dig. Även texter, lĂ„tar, och vad andra mĂ€nniskor sĂ€ger idag. SĂ€rskilt Ă„terkommande sĂ„dana med dina fysiska örn. HĂ€r vilar svaret.

 

 

 

LĂ€mna ett svar