Dagens änglavägledning 3/5 🕊

INSE DEN UNDERBARA SANNINGEN OM DIG SJÄLV

Varje adjektiv som du skulle kunna ta till för att beskriva himlen stämmer även på dig, eftersom att du är skapad till guds avbild.
Du är mäktig i betydelsen att du på så vis äger styrka att kunna skapa och attrahera med dina  önskningar som en grund, du är kreativ, precis som den som har skapat dig. Du är frisk & en healer som är kärleksfull och älskad och dessutom en varelse som bland mycket annat är insiktsfull, förlåtande och vårdande.

Sanningen om dig är enbart positiv ska du veta. Alla negativa tankar som du har om dig själv är falska och alltså inte värt att ens ägna tid åt.

Idag ska du tänka av den anledningen enbart säga snälla saker till och om dig själv. Lägg samtidigt märke till hur dessa ord hjälper dig att känna, genom att du får känna ditt sanna jags styrka och glädje. För när du är positiv då uttrycker du ditt verkliga jag.

DAGENS TANKEAFFIRMATION

Jag återkräver sanningen om mig själv: jag är guds fulländade barn. Jag tänker och säger enbart positiva saker, och jag ber om hjälp närhelst jag behöver tröst.

🕊

 

 

 

 

Lämna ett svar