Dagens budskap 2/5 💎

 

Temat för dagen handlar om att finna balans i ditt liv, bÄde ditt inre och ditt yttre. Och att du ska vara uppmÀrksam pÄ alla de tankar och kÀnslor som kommer till dig, dÄ dessa Àr svar pÄ dina önskningar som du har eller har haft. Likt en stjÀrna som Plötsligt lyser sÄ klart vilket blir tydligt för dig NÀr tankarna kommer inom dig. Du bara VET inom dig vad som behöver göras, och du ska inte ignorera dessa tankar dÄ, utan du ska lita pÄ dem nÀr de kommer bara.

De du bör fokusera pÄ idag Àr att tÀnka inom dig att allt Àr som det ska vara, och att universum hela tiden tar allt i den ordning som de Àr menat att saker ska ske. De kÀnns som att mÀnniskor i olika sammanhang kan ha en del meningsskiljaktigheter, vara lite i olag, ha delade Äsikter och hamna pÄ lite olika stÄndpunkter m e n det du kan göra Àr att fortsÀtta stÄ kvar stark i dig sjÀlv och inte vackla. Sedan se genom och förbi illusioner och ha med dig att nÄgon eller nÄgra ocksÄ av de inblandade faktiskt försöker för dina vÀgnar att hitta en balans sÄ att det ska bli bra. DÀr man hÄller pÄ för fullt att finna lösningar för ALLA som Àr inblandade nu. SÄ HÄll dig bara lugn, lite laid back med is i magen, försök inte forcera fram saker. Utan lÄt saker fÄ ta den tid de tar. Lita blint pÄ att universum gör sitt jobb, de kan Àven hjÀlpa dig att bÀra en akvamarin kristall som gör att du kommer mer i kontakt med Energin.

Och hur ska Du lyckas hitta fokus pÄ bÀsta sÀtt? Du kanske kÀnner rÀdsla för att flytta, förÀndringar överlag? men det Àr dags nu.. oavsett vad de gÀller. SÄ nu ska du breda ut dina vingar, och inte hÄll dig inte tillbaka. Utan Flyg! Följ ditt hjÀrta och dina drömmar!

Du blir hjÀlpt som healer, lÀrare, och om du sÀrskilt arbetar inom Service relaterade omrÄden. Den oro som du kÀnner kring denna situation kan du slÀppa nu, samtidigt har du en hÀlsning av en kÀr frÄn ovan som sÀger att de finns med dig. Precis intill dig. Du kan nog t o m kÀnna nÀrvaron av denne stunder? Genom vÀrme, kyla?

Lita Äterigen pÄ din intuition.
De du kÀnner kring en situation/person stÀmmer helt korrekt. Du ser sanningen i den hÀr situationen och kan ha genomskÄdat allt. Behöver nödvÀndigtvis inte vara negativt. Utan det Àr bara sÄdan du Àr. Och dagen ser ut kommer att resultera i harmoni och rÀttvisa för alla. Har det varit konflikter mellan parter sÄ blir dem lösta nu dÀr alla fÄr en balans trots att de tidigare kanske inte Har varit i kontakt med sina kÀnslor förut men du sÀnder healing energimÀssigt tillsammans med Ànglarna till denna hela situationen och har fÄtt healing/lÀkning likasÄ. SÄ samtliga kommer att vara villiga att samarbeta och har plötsligt öppnats upp och likasÄ till sinnes, Àven om personerna i frÄga normalt inte alls brukar vara detta. Och det Àr vÀl hur mÀktigt som helst, inte sant? Ibland sÄ kan förÀndringar vara obekvÀma/mÀktiga/ och helt fantastiska!
men ytterst nödvÀndiga.

kĂ€rlek ZĂ€ta đŸ€

LĂ€mna ett svar