V.17 Ă€nglainsikt đŸ€

Andliga principer

Änglarna vill den hĂ€r veckan förmedla nĂ„gra av de ”andliga principerna” till dig. Andliga principer Ă€r som universella lagar som gĂ€ller i den sjĂ€lsliga vĂ€rlden. Dessa förĂ€ndras inte över tid, men vi gör det. NĂ€r vi mognar, vĂ€xer och utvecklas fĂ„r vi tillgĂ„ng till djupare information som vi kanske endast förstĂ„tt pĂ„ ett abstrakt plan tidigare.
Och hĂ€r vill de hjĂ€lpa dig med att förstĂ„ att varje situation som dyker upp i livet antyder följande frĂ„ga som Ă€nglarna vill att du stĂ€ller dig sjĂ€lv: Ӏr jag villig att gĂ„ tillrĂ€ckligt djupt inom mig sjĂ€lv för att finna den klarhet som behövs för att vĂ€xa och utvecklas av den hĂ€r situationen?” Det Ă€r den andliga och djupare frĂ„gan bakom varje situation som uppstĂ„r i livet. Det Ă€r inte vad som hĂ€nder oss, utan snarare vad vi gör med det som hĂ€nder och vilka mĂ€nniskor vi beslutar oss för att bli pĂ„ grund av det som hĂ€nder.

Änglarna vet Ă€ven att du redan Ă€r djupt förankrad i nĂ„gra av de andliga principerna som Ă€nglarna förmedlar. Och nu anser de att du Ă€r redo för nĂ„gra fler.
NÀr besvÀrliga situationer uppstÄr Àr inte lösningen, att delta i det yttre kaoset, utan lösningen Àr att sakta ner, gÄ in pÄ djupet och skÀra igenom mörkret med ljuset för att finna stillheten. Endast dÀr finns en hÄllbar lösning.
Den vÀrld du vill skapa för dig sjÀlv och dina barn kommer inte att uppstÄ ur en ökad elektronisk överföringshastighet utan ur en andlig stillhet med rötter i sjÀlen.
Ytliga förÀndringar hjÀlper inte. Den tiden Àr förbi dÄ vi skyller pÄ yttre omstÀndigheter. Med det menar Ànglarna att det inte Àr en förÀndring i rummet och tiden som behövs, utan snarare en förÀndring i ditt eget sÀtt att se vÀrlden pÄ.
SĂ„ nu vill de att du den hĂ€r veckan ska vara uppmĂ€rksam pĂ„ dina drömmar, mĂ€nniskor du möter, filmer du ser, musik du lyssnar pĂ„ och konstnĂ€rliga objekt som du tittar pĂ„. Det kommer att vara en nyckel för dig till ett nytt sĂ€tt att se livet pĂ„. đŸ™đŸ»

LĂ€mna ett svar