Dagens budskap 15/4 🌟

Kaos & ordning

Idag Ă€r en dag dĂ„ du gĂ„r pĂ„ sparlĂ„ga, kĂ€nner dig lĂ„g och har nĂ€ra till grĂ„t. Gör bara allt för att du mĂ„ste. Kanske kan kĂ€nna att du liksom delvis har stagnerat inombords för att det Ă€r för mycket och inte vet i vilken Ă€nde du ska börja. Kroppen din Ă€r riktigt sliten, trött, och behöver fĂ„ vila. D u behöver lugn och ro. Du mĂ„ste fĂ„ lugn och ro. Kroppen kan ha problem med spĂ€nningar i rygg, nacke. Motion ute i naturen/friska luften Ă€r en mycket bra medicin som stĂ€rker bĂ„de dig & din sjĂ€l. kan vara en aktivitet du tycker om. Även om de Ă€r trĂ„kigt, trist och alla möjliga bortförklaringar till att inte gĂ„ ut, sĂ„ lovar jag dig att du kommer att mĂ„ sĂ„ mycket bĂ€ttre. Din kropp kommer Ă€ven att tacka dig. Och trots att saker Ă€r tungt, försök att fokusera pĂ„ de fina och vackra du har för de Ă€r lĂ€tt att ta saker för givna, vilket vi gör för att vi Ă€r sĂ„ vana vid att de finns dĂ€r. Du pĂ„verkas Ă€ven av mĂ„nens fas, som just nu i skrivandes stund stĂ„r i sista kvarteret. Vill sĂ€ga halvmĂ„ne. SĂ„ Ă€r du inte kunnig inom detta sĂ„ rekommenderar jag att du lĂ€ser lite om det. Det ligger mycket sorg och en kĂ€nsla av skuld, misslyckande i det hĂ€r. Men samtidigt sĂ„ kĂ€nns det Ă€ven som att insikter kommer att komma med tiden. Du ska veta och Ă€ven kanske vet, sĂ„ pĂ„minn dig under de mörkaste stunderna att du lĂ€mnar stora avtryck i mĂ„nga mĂ€nniskors hjĂ€rtan,större Ă€n du sjĂ€lv förstĂ„r. Ge inte upp, du behövs verkligen! Samt alla de mĂ€nniskor genom livet som kommer och gĂ„r, oavsett vad de gjort mot dig sĂ„ ta med dig att de kommit och gĂ„tt av en anledning. De har varit dina lĂ€rare. Och du deras. Även om de sjĂ€lva inte Ă€r medvetna om det sĂ„ vet du det. Du kĂ€mpar för att fĂ„ en balans och kontroll i din hemsituation, ekonomin, ditt liv. Du sjĂ€lv kanske Ă€r den som skapar ”blockeringar” i balansen genom att inte lĂ„ta nĂ„gonting fĂ„ komma in och ta plats vad gĂ€ller ekonomin. Vilket kan handla om att du som sagt först mĂ„ste fĂ„ ordning pĂ„ hemmet, privatlivet. Innan du kan arbeta med det ”nya” som fĂ„r chans att utvecklas. Du Ă€r tom, lever i förnekelse vad gĂ€ller kĂ€rlek. Inte ens kĂ€rlek t dig sjĂ€lv. LĂ„st/blockerad. SĂ„ Nu bör kĂ€rlek stĂ„ Ă„t sidan.đŸ€

LĂ€mna ett svar