Dagens kort

Dagens budskap 15/4 🌟

Kaos & ordning

Idag är en dag då du går på sparlåga, känner dig låg och har nära till gråt. Gör bara allt för att du måste. Kanske kan känna att du liksom delvis har stagnerat inombords för att det är för mycket och inte vet i vilken ände du ska börja. Kroppen din är riktigt sliten, trött, och behöver få vila. D u behöver lugn och ro. Du måste få lugn och ro. Kroppen kan ha problem med spänningar i rygg, nacke. Motion ute i naturen/friska luften är en mycket bra medicin som stärker både dig & din själ. kan vara en aktivitet du tycker om. Även om de är tråkigt, trist och alla möjliga bortförklaringar till att inte gå ut, så lovar jag dig att du kommer att må så mycket bättre. Din kropp kommer även att tacka dig. Och trots att saker är tungt, försök att fokusera på de fina och vackra du har för de är lätt att ta saker för givna, vilket vi gör för att vi är så vana vid att de finns där. Du påverkas även av månens fas, som just nu i skrivandes stund står i sista kvarteret. Vill säga halvmåne. Så är du inte kunnig inom detta så rekommenderar jag att du läser lite om det. Det ligger mycket sorg och en känsla av skuld, misslyckande i det här. Men samtidigt så känns det även som att insikter kommer att komma med tiden. Du ska veta och även kanske vet, så påminn dig under de mörkaste stunderna att du lämnar stora avtryck i många människors hjärtan,större än du själv förstår. Ge inte upp, du behövs verkligen! Samt alla de människor genom livet som kommer och går, oavsett vad de gjort mot dig så ta med dig att de kommit och gått av en anledning. De har varit dina lärare. Och du deras. Även om de själva inte är medvetna om det så vet du det. Du kämpar för att få en balans och kontroll i din hemsituation, ekonomin, ditt liv. Du själv kanske är den som skapar ”blockeringar” i balansen genom att inte låta någonting få komma in och ta plats vad gäller ekonomin. Vilket kan handla om att du som sagt först måste få ordning på hemmet, privatlivet. Innan du kan arbeta med det ”nya” som får chans att utvecklas. Du är tom, lever i förnekelse vad gäller kärlek. Inte ens kärlek t dig själv. Låst/blockerad. Så Nu bör kärlek stå åt sidan.🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: