V.16 ~ Jordelementet đŸ€

 Oxe ~ jungfru ~ stenbock

Under den hĂ€r veckan sĂ„ fĂ„r jag till mig att du stöter pĂ„ en eller flera utmaningar. Och det handlar inte om att det blĂ„ser lite, utan det Ă€r ett r e j Ă€ l t storm blĂ„svĂ€der dĂ€r du Ă€r redo att (obs inte bokstavligen!) Vill verbalt beskriva kĂ€nslan som kommer för att sĂ€tta ord. slita hĂ„ret, krossa saker, verkligen markera o m sĂ„ med tillhyggen att du Ă€r allt annat Ă€n stabil och ditt liv Ă€r fullstĂ€ndigt ur balans. Det som sker gör att du förs Ă„t nĂ„got hĂ„ll dĂ€r du inte kan rĂ„ över saker alla gĂ„nger. Det kommer krĂ€vas mycket styrka, vilja, och d i n livskraft. Det Ă€r alltsĂ„ en plötslig hĂ€ndelse. En förĂ€ndring av nĂ„got slag dĂ€r du behöver ta ett beslut.Normalt kan du vara en person med lĂ„ngt tĂ„lamod men i nulĂ€get har du övergĂ„tt till att bli pĂ„ hugget ”tjugofyrasju”. Press ger stress. Och stress ger dig Ă€nnu mer press. Du kan komma hamna i total panik dĂ€r du bara grĂ„ter, inte kan tĂ€nka, och blir hysterisk istĂ€llet. Vilket ger Ă„ngest, Ă€n mer raseriutbrott och du visar en sida av dig du inte ens sjĂ€lv trott att du hade. Ödet för dig hit. Och meningen Ă€r att du mĂ„ste lyssna pĂ„ din kropps mĂ„ende, tarmar bl a Vad sĂ€ger ditt solarplexus? Du behöver försöka se dina möjligheter som du har, vilka lĂ€rdomar du fĂ„tt, vilken kunskap du bĂ€r med dig osv. KĂ€nna tillit till att stadigt fortsĂ€tta framĂ„t och kĂ€nna dig trygg. Dina planer som du kanske tidigare satte som mĂ„l kommer att bli ngt försenade m e n de gĂ„r Ă€ndĂ„ Ă„t rĂ€tt hĂ„ll. Och dĂ„ Ă€r det ocksĂ„ viktigt att ta tillvara pĂ„ de bra stunder i livet som du har ”flow”,för rĂ€tt vad de Ă€r sĂ„ vĂ€nder det igen. KĂ€nslomĂ€ssigt vad gĂ€ller kĂ€rleken sĂ„ behöver du ta dig en riktig funderare. Söka djupare in i dig sjĂ€lv, för du behöver möta, Ă€lska, lĂ€ka, och hela dig, ditt inre barn. LĂ€ra dig att Ă€lska dig sjĂ€lv. Hitta nĂ„got eller Ă„teruppta nĂ„gonting som du verkligen brinner för, en ”hobby” en fritidssysselsĂ€ttning som du kĂ€nner en stor passion för. Älska dig sjĂ€lv,skratta, gör de du tycker Ă€r roligt. Skapa en förĂ€ndring som fĂ„r dig att komma i balans.Sen kan du Ă€lska nĂ„gon annan.DU styr kosan!đŸ€

LĂ€mna ett svar