Dagens utrĂ€knade kort i numerologisk ordning 14/4 đŸ€

đŸ–€ Döden 13 ~ En plötslig förĂ€ndring đŸ–€

Skorpionen Àr kopplad hit men det kan Àven vara en fisk, och en krÀfta. Sen Àr det givetvis inte skrivet i Sten att det enbart Àr dessa stjÀrntecken som det handlar om. En stabilitet i vardagen saknas, att komma tillbaka till nÄgonting som gör att du hÄller dig i balans. KÀnns som att det handlar om ett barn, alt ditt inre barn. Du behöver verkligen skydda dig frÄn negativitet, yttre gifter/mÀnniskor/situationer som stressar dig el faktiskt drÀnerar dig. De kÀnns Àven som att du/de hÀr barnet/ungdomen har öppnat upp sitt andliga jag. Och dina andliga guider gör allt för att du ska vara observant pÄ dina drömmar mm som kommer. Du kÀnner djupt inom dig att de Àr saker som inte stÀmmer, men kan inte bevisa det hÀr, mer Àn att du mÄr fullstÀndigt bajs i olika mÀnniskors sÀllskap. Troligen dina nÀrmaste ocksÄ, vilket gör de hela tungt. Du bÀr sorg, ilska, hat, fysisk smÀrta som inte kan hÀrledas alla ggr. Svaret Àr att du Àr en empat. Vilken inte kan manipuleras av mÀnniskor. Ingen kan ljuga eller lura dig. Du behöver lÀmna nÄgot bakom dig, kan vara ett beteende, en relation, ett mönster, nÄgot som inte alls fÄr dig att mÄ bra. Snarare begrÀnsar dig, mycket. Men det kÀnns som att Du successivt slÀpper mentala blockeringar dÀr du vaknar upp i dig sjÀlv. De kan vara tufft och slitsamt men som Àr till det bÀttre för dig och din hÀlsa. Kan vara sÄ att du just nu kÀmpar med nÄgon förkylning, halsont, hosta.
Detta beror bl a pĂ„ att du sĂ€tter upp mĂ„lsĂ€ttningar som sen raseras pga dina tankemönster. Vilket i sin tur gör att du kĂ€nner ett misslyckande. SĂ„ de Ă€r viktigt att börja med smĂ„ myrsteg framĂ„t för att fĂ„ rĂ€tt flöde och pĂ„ sĂ„ vis Ă„ter komma i rĂ€tt balans. đŸ€

LĂ€mna ett svar