Änglainsikt v.16 🌟

🌟

Vilka delar du Àn mÄ ha kvar att lÀka, sÄ Àr det dags att göra det nu.
Änglarna vet att du lĂ€ngtar efter en förĂ€ndring och de Ă€r hĂ€r för att hjĂ€lpa dig att slĂ„ dig fri frĂ„n det som hĂ„ller dig tillbaka.

De vill att du ska förstÄ att det Àr först nÀr du tillÄter dig sjÀlv att slÀppa taget om den situation eller den personen som du upplever hÄller dig tillbaka, som du kommer att kunna omfamna den förÀndring som ska komma.
Och förÀndringen Àr av gudomlig natur, sÄ slÀpp alla dina rÀdslor och ha tillit till att Ànglarna vet vad de gör, nÀr det ska göras och hur det ska ske. Försök samtidigt att SlÀppa alla tankekonstruktioner och kÀnslomÀssiga förvÀntningar pÄ att du vill att det ska ske pÄ ett sÀrskilt vis. Detta Àr större Àn du, och just nu har du möjlighet att kunna reflektera och förmÄgan att komma fram till Vilka delar av dig sjÀlv som du kÀnner att du fortfarande behöver lÀka, sÄ Àr det dags att göra det nu.

Det kanske handlar om förhÄllanden, beroenden, nÄgot med jobbet, nÄgot med barnen, din familj eller vad som helst egentligen. Vad det Àn Àr sÄ vill Ànglarna ge dig den sjÀlvinsikten om hur du begrÀnsar din egen möjlighet att leva ett egentligen storslaget liv sÄ lÀnge du inte tar itu med dina problem.

Det som du hÄller tillbaka, eller sÄ mÄnga andra frÄn att ta itu med saker Àr inte andlig okunskap utan snarare en sorts andlig lÀttja. Vi kÀnner oftast till mÄnga av principerna för det högre medvetandet, men vi tillÀmpar dem inte i vÄrt vardagliga liv. IstÀllet förlÄter vi nÀr det Àr lÀtt, kÀnner tillit nÀr det verkar logiskt försvarbart och Àlskar nÀr det passar oss och nÀr vi vet att vi Àr Àlskade tillbaka. Vi tar saker och ting pÄ allvar, men inte pÄ djupet. FörstÄr du skillnaden hÀr?

Det Ă€r mĂ„nga som Ă€r ”andliga elever”, men utmaningen Ă€r att Ă€ven lyckas ta ”den andliga examen”. Det Ă€r inte alltid lĂ€tt att tillĂ„ta vĂ„r andliga potential att födas för att ”komma ut ur den andliga garderoben”. Dessutom kan det ibland vara ett hĂ„rt slit.
Änglarna vill alltsĂ„ hjĂ€lpa dig med att göra dig redo och villig till att ta itu med detta arbete sĂ„ att du kan vara en av dem som gĂ„r först i ledet och vĂ„gar visa andra vĂ€gen till befrielse.❀

LĂ€mna ett svar