Dagens budskap 11/4 🐣

 🐣

Idag Ă€r en sĂ„dan dag dĂ„ gamla minnen dyker upp ex ur din barndom dĂ€r du kĂ€nde en samhörighet. Och det Ă€r ju inte konstigt med tanke pĂ„ att de Ă€r pĂ„skafton. DĂ„ vi enligt tradition brukar fira med familj, tjocka slĂ€kten etc. Men dels nu i och med Coronatider, vi blir Ă€ldre, livet gĂ„r vidare, barnen blir stora, skaffar egna familjer, plötsligt ska barnen och deras respektive dela pĂ„ sig fira & finnas till för sina mödrar/fĂ€der mm varannat Ă„r, relationerna kanske inte Ă€r de bĂ€sta,att man kan dra ihop ett stort kalas vilket alltid Ă€r de ultimata för de minsta barnens vĂ€gnar och dĂ„ sitter du dĂ€r just nu.. ja det finns mĂ„nga olika anledningar. SĂ„ nu kan du hamna i grĂ„tattacker, fĂ„ gamla krĂ€mpor som blivit psykosomatiska. NĂ€r de i grund och botten handlar om en förtĂ€ckt sorg av obearbetade kĂ€nslor och Ă€ven din egen barndom. Du kan Ă€ven sakna eller bli pĂ„mind hur de sĂ„g ut för dig under högtider. Och Du vill kanske inte ta till dig kĂ€nslorna som kommer utan försöker slĂ„ bort dem. För att de gör ont, men grĂ„t. Du kanske Ă€ven lever i gamla vanor & lever t o m i en falsk trygghet. Normalt sĂ„ handlar de om större familjesammankomster och gemenskap en dag som denna att finna glĂ€dje och samhörighet vilket mĂ„nga kanske ocksĂ„ gör. Dock Ă€r inte det vad jag fick till mig idag, sĂ„ budskapet Ă€r det jag förmedlar nu. Och tanken med att du kĂ€nner som du gör och att du hamnar hĂ€r idag det kommer att föra med sig ett uppvaknande för dig. DĂ€r du inser att du fĂ„tt nog och Ă€r i slutet av tunneln. ”Enough is enough”. För du vill inte leva Ă„r ut och Ă„r in pĂ„ det vis som du gjort sista Ă„ren. Och dĂ€rför bestĂ€mmer du dig för att ta tag i det hĂ€r pĂ„ riktigt. Du kommer att fĂ„ vĂ€gledning frĂ„n dina Ă€nglar & guider om vilket ditt nĂ€sta steg blir. det som kommer Ă€r faktiskt from idag 11/4 och sedan siffran 2 vilket innebĂ€r 2 dagar, 2 veckor, samt 11 dagar, 11 veckor och viktiga datum att uppmĂ€rksamma: 13/4, 20/4, 22/4, 27/6. Nu menar inte jag att ni ska stirra er blind pĂ„ dessa datum m e n ha med dem i Ă„tanke. â€ïžđŸ™đŸ»

LĂ€mna ett svar