Dagens kort

Dagens budskap 11/4 🐣

 🐣

Idag är en sådan dag då gamla minnen dyker upp ex ur din barndom där du kände en samhörighet. Och det är ju inte konstigt med tanke på att de är påskafton. Då vi enligt tradition brukar fira med familj, tjocka släkten etc. Men dels nu i och med Coronatider, vi blir äldre, livet går vidare, barnen blir stora, skaffar egna familjer, plötsligt ska barnen och deras respektive dela på sig fira & finnas till för sina mödrar/fäder mm varannat år, relationerna kanske inte är de bästa,att man kan dra ihop ett stort kalas vilket alltid är de ultimata för de minsta barnens vägnar och då sitter du där just nu.. ja det finns många olika anledningar. Så nu kan du hamna i gråtattacker, få gamla krämpor som blivit psykosomatiska. När de i grund och botten handlar om en förtäckt sorg av obearbetade känslor och även din egen barndom. Du kan även sakna eller bli påmind hur de såg ut för dig under högtider. Och Du vill kanske inte ta till dig känslorna som kommer utan försöker slå bort dem. För att de gör ont, men gråt. Du kanske även lever i gamla vanor & lever t o m i en falsk trygghet. Normalt så handlar de om större familjesammankomster och gemenskap en dag som denna att finna glädje och samhörighet vilket många kanske också gör. Dock är inte det vad jag fick till mig idag, så budskapet är det jag förmedlar nu. Och tanken med att du känner som du gör och att du hamnar här idag det kommer att föra med sig ett uppvaknande för dig. Där du inser att du fått nog och är i slutet av tunneln. ”Enough is enough”. För du vill inte leva år ut och år in på det vis som du gjort sista åren. Och därför bestämmer du dig för att ta tag i det här på riktigt. Du kommer att få vägledning från dina änglar & guider om vilket ditt nästa steg blir. det som kommer är faktiskt from idag 11/4 och sedan siffran 2 vilket innebär 2 dagar, 2 veckor, samt 11 dagar, 11 veckor och viktiga datum att uppmärksamma: 13/4, 20/4, 22/4, 27/6. Nu menar inte jag att ni ska stirra er blind på dessa datum m e n ha med dem i åtanke. ❤️🙏🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: