Dagens budskap 9/4 💎

💎

NÄgonting som du kÀmpat sÄ lÀnge som ett djur för kommer att bli uppfyllt. Inom 9 dagar. Men kan Àven innefatta exakt 9 dagar, 18/4,19/4, 20/4 Àr datum som kommer. Betydelsefulla datum.
Det hĂ€r kommer medföra en kĂ€nsla av inre och yttre balans och harmoni, en nystart, glĂ€dje, sĂ€kerligen avund i ngn form frĂ„n andra mĂ€nniskor utifrĂ„n. Hela du kommer kunna kĂ€nna – Ă€ntligen! och stundande lyckorus. Du pĂ„minner dig sjĂ€lv om att aldrig ge upp nĂ€r en har ett mĂ„l. Trots motgĂ„ngar som man möter i all dess tĂ€nkbara former. Änglarna Ă€r med dig och har jobbat aktivt för att du ska fĂ„ din belöning. Balans av yin och yang de feminina och maskulina och de positiva blir en balans. Inte för mycket av det ena eller de andra. NĂ€r du ger fĂ„r du tillbaka. NĂ€r du kĂ€mpar mot ditt mĂ„l sĂ„ kommer du i hamn. NĂ€r du Ă€lskar sĂ„ blir du Ă€lskad tillbaka. NĂ€r du sĂ€nder kĂ€rleksfulla tankar sĂ„ fĂ„r du sĂ„dana tillbaka. Osv. Du lyckas. Du har makten och kontrollen glöm inte det. 🌟

LĂ€mna ett svar