Dagens kort

Hur blir v.14 ~ jordelementet 🤍

O᙭Eᑎ ~ ᒍᑌᑎGᖴᖇᑌ ~ ᔕTEᑎᗷOᑕK

Din vecka kommer att handla om att du just nu befinner dig i en livsfas där du känner att någonting saknas. Där du är trött, skör, ledsen, känslomässigt slut helt enkelt. Även fysiskt. För de inre psykiska du bär på måste få utrymme någonstans och sätter sig till slut i din fysiska kropp. Du behöver vila, ha lugn och ro. Dock verkar det som att det är svårt att få till det av många olika anledningar. Du oroar dig för vad alla andra tycker och tänker om dig, men även för att du ska ”missbruka” din kraft som du har på ett sätt som kan sticka i andras ögon. Vilket gör att du istället börjar att tvivla på dig själv och dina förmågor. Detta kan handla om alltifrån din tro på dig själv som mamma, fru, arbetskollega, vän osv. Vilket i grund och botten handlar om din självkänsla överlag och att du över en tid mött motgångar på motgångar. Du kan även ha chansen att möta människor nu som det då är viktigt att du faktiskt tror på dig själv och förstår att du är värd att bli älskad oavsett. Du har en obegränsad kraft inom dig och den kommer från kärlek i himlen. Du kan inte missbruka din kraft den då ditt hjärtachakra har öppnats som en blomma i blomning. Tänk på en person som du beundrar och som är kraftfull och balanserad i sina feminina/maskulina energier. Den kraften är vacker. Du är stark och kraftfull. Så acceptera det och visa den. Det kommer att gynna både dig och andra. Vågar du ta steget att släppa in andra, ge av dig själv? Vågar du ta emot? 🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: