Hur blir v.14 ~ jordelementet đŸ€

O᙭Eᑎ ~ ᒍᑌᑎGᖮᖇᑌ ~ ᔕTEᑎᗷOᑕK

Din vecka kommer att handla om att du just nu befinner dig i en livsfas dĂ€r du kĂ€nner att nĂ„gonting saknas. DĂ€r du Ă€r trött, skör, ledsen, kĂ€nslomĂ€ssigt slut helt enkelt. Även fysiskt. För de inre psykiska du bĂ€r pĂ„ mĂ„ste fĂ„ utrymme nĂ„gonstans och sĂ€tter sig till slut i din fysiska kropp. Du behöver vila, ha lugn och ro. Dock verkar det som att det Ă€r svĂ„rt att fĂ„ till det av mĂ„nga olika anledningar. Du oroar dig för vad alla andra tycker och tĂ€nker om dig, men Ă€ven för att du ska ”missbruka” din kraft som du har pĂ„ ett sĂ€tt som kan sticka i andras ögon. Vilket gör att du istĂ€llet börjar att tvivla pĂ„ dig sjĂ€lv och dina förmĂ„gor. Detta kan handla om alltifrĂ„n din tro pĂ„ dig sjĂ€lv som mamma, fru, arbetskollega, vĂ€n osv. Vilket i grund och botten handlar om din sjĂ€lvkĂ€nsla överlag och att du över en tid mött motgĂ„ngar pĂ„ motgĂ„ngar. Du kan Ă€ven ha chansen att möta mĂ€nniskor nu som det dĂ„ Ă€r viktigt att du faktiskt tror pĂ„ dig sjĂ€lv och förstĂ„r att du Ă€r vĂ€rd att bli Ă€lskad oavsett. Du har en obegrĂ€nsad kraft inom dig och den kommer frĂ„n kĂ€rlek i himlen. Du kan inte missbruka din kraft den dĂ„ ditt hjĂ€rtachakra har öppnats som en blomma i blomning. TĂ€nk pĂ„ en person som du beundrar och som Ă€r kraftfull och balanserad i sina feminina/maskulina energier. Den kraften Ă€r vacker. Du Ă€r stark och kraftfull. SĂ„ acceptera det och visa den. Det kommer att gynna bĂ„de dig och andra. VĂ„gar du ta steget att slĂ€ppa in andra, ge av dig sjĂ€lv? VĂ„gar du ta emot? đŸ€

LĂ€mna ett svar