Dagens budskap ~ 30/3 🀍

Gπ₯À𝐝𝐣𝐞

π™³πšž πšπšŠπš› πšπš’πš πš’πšπšŽπš—πš˜πš– 𝚍𝚎 πšŽπšŸπšŽπš—πšπšžπšŽπš•πš•πšŠ πš™πš›πš˜πš‹πš•πšŽπš– πšœπš˜πš– πšπš’πš—πš—πšœ πšœπšŠπš”πšπšŠ πš–πšŽπš— πšœΓ€πš”πšŽπš›πš πš˜πšŒπš‘ πšΓΆπš›πšœπšΓ₯πš› 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚎𝚝 πšπš’πš—πš—πšœ πš’πš—πšπšŽ π™±π™°πšπ™° πš™πš›πš˜πš‹πš•πšŽπš–, πšžπšπšŠπš— πš˜πšŒπš”πšœΓ₯ πš•ΓΆπšœπš—πš’πš—πšπšŠπš›. πš‚Γ… Γ€πšŸπšŽπš— πš˜πš– 𝚍𝚎𝚝 𝚜𝚝Γ₯πš› πšœπšπš’πš•πš• πš™Γ₯ πšŽπš— πšπšŽπš• πš™πš•πšŠπš— 𝚜Γ₯ πš”πšŠπš—πšœπš”πšŽ 𝚍𝚞 πšΓΆπš›πš‘πš˜πš™πš™πš—πš’πš—πšπšœπšŸπš’πšœ πš”Γ€πš—πš—πšŽπš› πš•πš’πšπšŽ πš‘πš˜πš™πš™. π™΅ΓΆπš›πšžπš πš‘πšŠπš› 𝚍𝚞 πš”aπš—πšœπš”πšŽ πšπš’πšŒπš”πš 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚎 πšŸπšŠπš›πš’πš πš“πš˜πš‹πš‹πš’πšπš 𝚊𝚝𝚝 πšŸπšŠπš›πšŠ πšŽπš—πšœπšŠπš– πš˜πšŒπš‘ 𝚍Γ₯ tΓ€nker jag ensam ΓΆverlag πš–πšŽπš— πš—πšž πš”Γ€πš—πš—πšŽπš› 𝚍𝚞 πšŽπš— πš‘πšŽπš•πš πšŠπš—πš—πšŠπš— πšœπšπš’πš›πš”πšŠ. π™³πšž πš”πšŠπš—πšœπš”πšŽ πšΓ€πš—πš”πšŽπš› πšπš’πš•πš•πš‹πšŠπš”πšŠ πš™Γ₯ πšπš’πšπš πšΓΆπš›πšπš•πšžπšπš—πšŠ πš˜πšŒπš‘ πš•Γ€πš—πšπšπšŠπš› πšπš’πš•πš•πš‹πšŠπš”πšŠ, πšπš’πš•πš• πš˜πšŒπš‘ πš–πšŽ πšπš’πš•πš• nΓ€r 𝚍𝚞 πšŸπšŠπš› πš‹πšŠπš›πš—. DΓ₯ allt var sΓ₯ mycket enklare (mΓ₯nga gΓ₯nger). π™ΌπšŽπš— 𝚍𝚎𝚝 𝚜𝚝Γ₯πš› πš˜πšŒπš”πšœΓ₯ πšΓΆπš› 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 πšŸπšŽπš›πš”πš•πš’πšπšŽπš— πš‹πšŽπš‘ΓΆπšŸπšŽπš› 𝚝𝚊 πš‘πšŠπš—πš πš˜πš– πšπš’πšπš πš’πš—πš›πšŽ πš‹πšŠπš›πš—. πš‚πšŽ πšΓ€πš›πšΓΆπš› πšπš’πš•πš• 𝚊𝚝𝚝 πš‘πšŠ πš›πš˜πš•πš’πšπš! πš–πš’πšŒπš”πšŽπš & 𝚘𝚏𝚝𝚊! Γ„πš› 𝚍𝚎𝚝 𝚜Γ₯ a𝚝𝚝 𝚍𝚞 πšœπš“Γ€πš•πšŸ πš”πšŠπš—πšœπš”πšŽ πš”Γ€πš–πš™πšŠπš› πš–πšŽπš πšπš’πš— πšœπš˜πš—/πšπš˜πšπšπšŽπš› πšœπš˜πš– πš‘πšŠπš› 𝚍𝚎𝚝 𝚝𝚞𝚏𝚏𝚝? πšŸπš’πš•πš”πšŽπš πšΓΆπš› 𝚊𝚝𝚝 𝚍𝚞 πš‹πš•πš’πš› extra πš—πš˜πšœπšπšŠπš•πšπš’πšœπš”. πš‚πš˜πš– 𝚜𝚊𝚐𝚝, 𝚍𝚎𝚝 πšπš’πš—πš—πšœ 𝚎𝚝𝚝 πš•πš“πšžπšœ πš’ πšπšžπš—πš—πšŽπš•πš—.. πš•ΓΆπšœπš—πš’πš—πšπšŠπš› πš”πš˜πš–πš–πšŽπš› πšœπšŠπš”πšπšŠ. Inom en 6 dagars period bΓΆr du ha lΓΆsningen klar och mer tydlig.🀍

LΓ€mna ett svar