Dagens kort

Dagens Kraftdjur 22/3 🐚

~ VESSLA ~ 

Här får jag in en jungfru som är envis, smidig i sitt sätt att vara, smyger fram och tar för dig av det du behöver i livet. Du lever och behöver ditt eget space din egen tid annars tar det hus i H.. och det är dina regler som gäller. Du är också någon som återställer balans i din omgivning, bort och ut med de som inte tillför dig något och in med dem som faktiskt tillför dig något. I din person är du snabb och intensiv och ska lita på din instinkt vad gäller allt. Våga ta det du behöver utan att tänka efter. Vesslans budskap till dig är att du ska använda dina intuitiva gåvor och hela tiden vara ett i tanke och handling. Handla snabbt!
för du tjänar på att vara snabb vad gäller allt just nu! 🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: