Dagens kort

Dagens budskap 22/3 🤍

Håll fokus på dina drömmar 🌈

Det kommer att ge dig framgång.
Ett växande som innebär risker, ev strider, och utveckling. De du bestämmer dig för är det du attraherar. Den energin du går in med är den som kommer tillbaka. Lagen om attraktion. Känner du idag hur din energi är lite mer kraftfull, och hur den växer inom dig? Som att du får en nystart på något sätt? Det är viktigt att du kommunicerar med dig själv och ditt inre, är i kontakt med din inre sanning. Vilket det även känns som att du är. Och de här ger dig klarhet och kontakt med ditt högre jag och universum, dina änglar, guider. Följ vägen bara stadigt med fullt fokus. För du kommer att nå ett mål som du har satt upp för dig själv. Och ditt hårda arbete och din uthållighet som kan komma behövas kommer att löna sig. Samtidigt ska du veta att du förtjänar all den framgång som är påväg. Så uppmärksamma de här för dig själv medan du gläds åt det som du har åstadkommit och kommer att åstadkomma. Tacka jorden/universum för den gåvan med insikten om att allt du gör är ett samskapande med de högre makterna. Sen återgår du till att koncentrera dig på uppgifterna som du har framför dig. Tappa inte bort ditt ursprungliga syfte och din intention.
Det här är bara början, mycket mer kan du åstadkomma under förutsättning att du fortsätter fokusera på din dröm. Men kom ihåg vad som är viktigt för dig. Det kan hjälpa att sätta upp ett nytt mål som skulle kunna vara större och mer givande är du någonsin har kunnat drömma om. 8 dagar, 17 dagar och 17/4 samt 8/4 är viktiga siffror 🤍

One comment
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: