Dagens budskap 21/3 🕯

🕯

Frid kommer av att minnas att endast kÀrleken Àr evig.

Försök se bortom din nuvarande situations yta och se den underliggande sanningen. Alla som Ă€r iblandade Ă€r kĂ€rleksfulla barn. NĂ€r du fokuserar pĂ„ den hĂ€r sanningen framkallar du kĂ€rleksfulla beteenden och lösningar. Lita pĂ„ att en högre makt styr, Ă€ven om det kanske inte ser ut sĂ„. KĂ€rlek Ă€r den enda kraft som existerar och dess ljus lyser upp allt som Ă€r mörkt. BestĂ€m dig för att leta efter detta ljus inom dig sjĂ€lv och andra. PĂ„ sĂ„ vis kommer du att ha mer ljus i ditt sinne, i ditt hjĂ€rta och ditt liv. Denna kunskap Ă€r grunden för frid. NĂ€r du vill kĂ€nna dig lugnare, mer fridfull och genererad, kalla pĂ„ Ă€rkeĂ€ngel Camael. Han Ă€r den personliga och globala fridens Ă€ngel. Han Ă€r vĂ€nlig, kĂ€rleksfull och mild, han vĂ€cker en ljuvlig kĂ€nsla av glĂ€dje och förvĂ€ntan nĂ€r han jobbar med dig. Du ska veta att han ser dina Sanna kvaliteter och Ă€lskar dig villkorslöst. ❀

LĂ€mna ett svar