Dagens kort

Dagens budskap 21/3 🕯

🕯

Frid kommer av att minnas att endast kärleken är evig.

Försök se bortom din nuvarande situations yta och se den underliggande sanningen. Alla som är iblandade är kärleksfulla barn. När du fokuserar på den här sanningen framkallar du kärleksfulla beteenden och lösningar. Lita på att en högre makt styr, även om det kanske inte ser ut så. Kärlek är den enda kraft som existerar och dess ljus lyser upp allt som är mörkt. Bestäm dig för att leta efter detta ljus inom dig själv och andra. På så vis kommer du att ha mer ljus i ditt sinne, i ditt hjärta och ditt liv. Denna kunskap är grunden för frid. När du vill känna dig lugnare, mer fridfull och genererad, kalla på ärkeängel Camael. Han är den personliga och globala fridens ängel. Han är vänlig, kärleksfull och mild, han väcker en ljuvlig känsla av glädje och förväntan när han jobbar med dig. Du ska veta att han ser dina Sanna kvaliteter och älskar dig villkorslöst. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: