Dagens kort

Dagens budskap ~ 20/3 🌟

🕯

Vad gäller kärlek Idag så är det en dag där allt kommer till sin spets. Du kan kanske känna en känsla ena stunden av att vilja gå ut mitt i gatan, ställa dig och skrika, och nästa stund vilja slita dig i håret, för att i tredje stunden skratta och fjärde stunden gråta. Idag är du överallt och ingenstans du vill så mycket men får ingenting gjort. Nästa stund vill du ta en sista minuten resa till en plats som ger dig lugn och ro, perspektiv och i samma stund vill du försöka lösa alla de inre/yttre konflikter som försiggår i ditt liv.
Jorda dig min vän. Ta en promenad. Du kanske nyss fått veta något tungt, du kan ha blivit bedragen, lämnad av din partner, de kan vara egentligen vad som helst. Du kan även ha beslutat dig för att du inte tänker leva längre på ett sätt som du gjort länge länge, kanske bryta destruktiva beteendemönster i olika former, relationer, sett eller ja vad det nu kan vara. Hela du har bara helt enkelt fått NOG.
Du har kommit fram till att allt får bära eller brista, men insikten är i alla fall den att ’kan andra så kan du’. Du vet också någonstans att om man från börjar bygger ett slott, sandslott, luftslott osv med en väldigt väldigt svajig grund – ja då är det ju bäddat för att allt kommer att raseras förr eller senare. Och det här har du alltså vetat om.. MEN du har valt att stoppa huvudet i sanden och köra på, fram tills idag.
Och from nu är det dags för dig att göra om och göra rätt. Nu måste du dock börja i RÄTT ände för att det också ska bli en stadig grund denna gång.
De här är en början på något nytt som du kämpat för. Men de gamla måste ut för att de nya ska kunna komma in. En form av rikedom. Känns som att det har med ”affärer” och göra. Det kan även vara så att det här kommer plötsligt helt oväntat och i positiv bemärkelse såklart. Du kan förvänta dig stora positiva resultat för det är gäller ett arbete! När du fokuserar på överflöd och en positiv inställning och känner tacksamhet så kommer välstånd i alla former att flyta fritt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: