Dagens budskap ~ 20/3 🌟

🕯

Vad gÀller kÀrlek Idag sÄ Àr det en dag dÀr allt kommer till sin spets. Du kan kanske kÀnna en kÀnsla ena stunden av att vilja gÄ ut mitt i gatan, stÀlla dig och skrika, och nÀsta stund vilja slita dig i hÄret, för att i tredje stunden skratta och fjÀrde stunden grÄta. Idag Àr du överallt och ingenstans du vill sÄ mycket men fÄr ingenting gjort. NÀsta stund vill du ta en sista minuten resa till en plats som ger dig lugn och ro, perspektiv och i samma stund vill du försöka lösa alla de inre/yttre konflikter som försiggÄr i ditt liv.
Jorda dig min vÀn. Ta en promenad. Du kanske nyss fÄtt veta nÄgot tungt, du kan ha blivit bedragen, lÀmnad av din partner, de kan vara egentligen vad som helst. Du kan Àven ha beslutat dig för att du inte tÀnker leva lÀngre pÄ ett sÀtt som du gjort lÀnge lÀnge, kanske bryta destruktiva beteendemönster i olika former, relationer, sett eller ja vad det nu kan vara. Hela du har bara helt enkelt fÄtt NOG.
Du har kommit fram till att allt fĂ„r bĂ€ra eller brista, men insikten Ă€r i alla fall den att ’kan andra sĂ„ kan du’. Du vet ocksĂ„ nĂ„gonstans att om man frĂ„n börjar bygger ett slott, sandslott, luftslott osv med en vĂ€ldigt vĂ€ldigt svajig grund – ja dĂ„ Ă€r det ju bĂ€ddat för att allt kommer att raseras förr eller senare. Och det hĂ€r har du alltsĂ„ vetat om.. MEN du har valt att stoppa huvudet i sanden och köra pĂ„, fram tills idag.
Och from nu Ă€r det dags för dig att göra om och göra rĂ€tt. Nu mĂ„ste du dock börja i RÄTT Ă€nde för att det ocksĂ„ ska bli en stadig grund denna gĂ„ng.
De hĂ€r Ă€r en början pĂ„ nĂ„got nytt som du kĂ€mpat för. Men de gamla mĂ„ste ut för att de nya ska kunna komma in. En form av rikedom. KĂ€nns som att det har med ”affĂ€rer” och göra. Det kan Ă€ven vara sĂ„ att det hĂ€r kommer plötsligt helt ovĂ€ntat och i positiv bemĂ€rkelse sĂ„klart. Du kan förvĂ€nta dig stora positiva resultat för det Ă€r gĂ€ller ett arbete! NĂ€r du fokuserar pĂ„ överflöd och en positiv instĂ€llning och kĂ€nner tacksamhet sĂ„ kommer vĂ€lstĂ„nd i alla former att flyta fritt ❀

LĂ€mna ett svar