Dagens budskap – Sverige 14/3 🌟

Accelerad rörelse 🌎

Nu Cirkulerar oro, stress, sorg, förtvivlan och nÀr ska de försvinna som hÀnger sig över jorden just nu? Ska hela jorden gÄ under funderar en del, blir det krig undrar andra, nÄgra gör sig redo mentalt i den mÄn de gÄr, mÄnga lever med fullstÀndig panik vilket Àr helt förstÄeligt. Men du fÄr inte tappa besinningen.
Det som Ă€r viktigt i allt Ă€r att behĂ„lla ditt lugn. Försök finna ditt inre lugn, för gör du det sĂ„ kan vĂ€rlden storma fullstĂ€ndigt runtomkring dig oavsett. Och Om de katastrofala tankarna, kĂ€nslorna kommer SÅ kontrollera dem nĂ€r de kanske hĂ„ller pĂ„ att eskalera fullstĂ€ndigt. Du tĂ€nker kanske nu dĂ„ att ”jag kan inte!!” Men svaret Ă€r jo det kan du. LITA pĂ„ dig sjĂ€lv. Att jorda dig Ă€r ett effektivt hjĂ€lpmedel. Chakrabalansering. De dĂ€mpar ocksĂ„ mycket av Ă„ngest mm samt öppnar upp flödet i din kropp som gör att det blir ett jĂ€mnt flöde. Just för att du ska stĂ„ starkt förankrad med bĂ„da fötterna pĂ„ jorden. Andas. Djupa lĂ„nga andetag med hela bröstkorgen. Samtidigt behöver du behĂ„lla en positiv instĂ€llning till att allt kommer att bli bra.
Rekommendationen Àr att följa alla rÄd som kommer till punkt och pricka. Om du ser pÄ himlen sÄ ser du en stjÀrna som lyser sÄ klar. VÀrlden klarar det hÀr. Vi klarar det hÀr.
StĂ€ll dig samtidigt frĂ„gan om det finns nĂ„got i ditt liv som du faktiskt mĂ„ste ta itu med? Vad kan du göra? Du ska inte slĂ„ss mot andra, eller slĂ„ss mot nĂ„got.. du ska ”slĂ„ss” för att samarbeta med andra med vĂ€rlden. För det du gör i kaos inom dig sjĂ€lv nĂ€r du gĂ„r emot alla det tunga KĂ€nslor som kommer etc det Ă€r att slĂ„ss FÖR att samarbeta. Och slĂ„ss mot dina egna inte rĂ€dslor. AlltsĂ„ mĂ„ste du nu genom att du behĂ„lla din tro, tillit och positiva instĂ€llning, inte streta emot flödet. SAMARBETA. För strömmen Ă€r stark. MĂ€nniskan har inte sĂ„ mycket att sĂ€ga till om. Än mindre att kunna pĂ„verka eller motverka det som sker just nu. Den hĂ€r starka strömmen k o m m e r att dra dig till ett starkt positivt avslut och framtid. Kom ihĂ„g att hoppet Ă€r det sista som överger dig, och lĂ„t det aldrig fĂ„ bli sĂ„. Tillsammans Ă€r vi starka i full balans. 🌟

LĂ€mna ett svar