Dagens budskap 13/3 🍀

Åkalla Ă€rkeĂ€ngeln metatron för att rena och öppna era chakran med heliga geometriska former.

METATRON vill hjÀlpa er att rena och balansera era kroppars chakran. Be om detta i era tankar, sÄ kommer han att öppna dina chakran och skicka sin
”METATRON kub” en geometrisk form varsamt genom ditt kronchakra uppe pĂ„ huvudet. Kuben roterar nedĂ„t och rensar upp psykiska gifter ut ur din kropp och dina chakran. NĂ€r chakranen Ă€r rena sĂ„ kommer du att kĂ€nna att du har mer energi och en starkare intution. Vattenmelon turmalin Ă€r en kristall som Ă€r kopplad till metstrons energi. Denna kan du bĂ€ra.

Sen sÀger ÀrkeÀngeln Gabriel:

NÀr du vÄrdar ett barn sÄ vÄrdar du Àven ditt inre eget barn. BÄda dessa aktiviteter Àr viktiga för dig just nu.

En orsak till att det Àr viktigt för dig att hjÀlpa barn just nu Àr att du ocksÄ hjÀlper ditt eget inre barn i samma process.
Du lÀr ut det du sjÀlv behöver lÀra dig, lÀgg mÀrke till de budskap du ger till barn och förÀldrar. Var medveten om att budskapen Àr till dig ocksÄ. Ta dig tid att leka, skratta, vara bekymmerslös och vÄga vara. VÄrda ditt inre barn genom att ge det sÄ mycket kÀrlek och uppmÀrksamhet som möjligt.
Gabriel arbetar framför allt med mödrar och barn genom alla faser av födelse, adoption, förĂ€ldraskap. Är det sĂ„ att ditt hjĂ€rta faktiskt lĂ€ngtar efter att fĂ„ leka, sĂ„ be Gabriel om hjĂ€lp och dĂ„ ordnar hon allt som behövs. Hon vĂ€gleder dig. Vet du inte hur, vad du ska göra sĂ„ ber du om hjĂ€lp Ă€ven hĂ€r. Det tankar som kommer till dig Ă€r hennes svar och vĂ€gledning till dig som förĂ€lder i dina frĂ„gor och önskemĂ„l.💜

LĂ€mna ett svar