Dagens budskap 12/3 👑

Allt Ă€r som det ska nu, Ă€ven om de Ă€r kaos artat, rörigt, upp och ner och allt vad de kan kĂ€nnas som. Men om du stannar upp lite lite och kĂ€nner efter, fokuserar sĂ„ kan du genomskĂ„da dina illusioner och Ă€ven förstĂ„ hur allt hĂ€nger ihop. En situation du befinner dig i och som ocksĂ„ hjĂ€lper flera olika mĂ€nniskor, situationer pĂ„ mĂ„nga olika vis hĂ„ller nu pĂ„ att utvecklas. Den kommer Ă€ntligen nu dels att lösa sig och utvecklas som Ă€r rĂ€ttvisa för alla inblandade. Men de krĂ€ver ocksĂ„ att du litar blint pĂ„ att universum faktiskt jobbar för fullt för att du ska fĂ„ ut de högsta bĂ€sta och bli sĂ„ för alla. Raguel Ă€r med dig och stöttar nĂ€r din tro sviker dig. Men glöm inte att du Ă€ven mĂ„ste be om det. Att anvĂ€nda dig av positiva affirmationer och böner hjĂ€lper dig att hĂ„lla humöret uppe. Och framför allt ocksĂ„ att se till att anvĂ€nda positiva – optimistiska ord & fraser nĂ€r du pratar OM situationen. Inte ha ett negativt tĂ€nk eller tankesĂ€tt. Du Ă€r sĂ„ kraftfull att dina positiva tankar kan pĂ„skynda en lösningen Ă€nnu snabbare.
Raguels aura Ă€r blekblĂ„ som en himmel. Han vĂ€gleder dig för rĂ€ttvisa och Ă€rliga handlingar, och ger dig ocksĂ„ TRO pĂ„ individens grundlĂ€ggande godhet. Akvamarin kristall Ă€r en Sten du kan bĂ€ra för denne Ă€r kopplad till honom. 9 dagar fĂ„r jag hĂ€r att dĂ„ kommer det att ske nĂ„got.🍀

LĂ€mna ett svar