Dagens kort

Dagens budskap – 11/3 💚

Idag har du med dig Rafael som stöttar dig i ditt arbete.
För idag gäller det. Och du klarar det. Jag vet det. Det blir en ny start, och du kommer att få så mycket nya insikter i saker och ting. Känn hur du växer flera meter och vilken energi du får vilken kärlek, vilken klarhet. Och att du är sann med dig själv.

Din önskan om något som du så länge länge velat kommer idag att bli besvarad o c h uppfylld.
Det här kommer även få dig att känna att du faktiskt KAN. Inte minst TRO på dig själv. Det känns som du att du kämpar med ångest och oro, men det som du lyckas med idag kommer på något sätt att övervinna mycket av ångesten och bevisa för dig själv att du har makten att uppnå saker om du bara bestämmer dig. För Om du backar från saker, människor, situationer som får dig att må dåligt och närmar dig saker, människor, situationer som får dig att må bra. Då händer det grejer.
De som lyfter dig de som får dig att växa de som inte gör att du känner dig minimerad. Det ger dig framgång min vän. När du får vägledning till dig som att du ska motionera, äta hälsosammare, sluta dricka eller röka, inte äta socker, endast omge fig med människor som gör dig gott osv. Då ber du Rafael om hans hjälp här.. för han kan hjälpa dig att minska på detta sug, hjälpa till att bli av med begär. Hjälpa dig att följa din vägledning trots att de är svårt ibland. Men du måste be honom. Han kan även öka din motivation till att motionera.

Känner du dig också i behov av hjälpa andra människor med deras hälsa också t ex vänner, familj, klienter, djur så kan även Rafael vägleda dig i hur du hjälper dem på bästa sätt. Då hjälper han genom att sända helande energier och du blir en kanal för gudomligt kärleksfullt ljus. Vill du sedan även utbilda dig inom detta så får du hjälp när du ber om det så du finner en utbildning som är rätt för dig. Lycka till idag💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: