Dagens budskap – 11/3 💚

Idag har du med dig Rafael som stöttar dig i ditt arbete.
För idag gÀller det. Och du klarar det. Jag vet det. Det blir en ny start, och du kommer att fÄ sÄ mycket nya insikter i saker och ting. KÀnn hur du vÀxer flera meter och vilken energi du fÄr vilken kÀrlek, vilken klarhet. Och att du Àr sann med dig sjÀlv.

Din önskan om nÄgot som du sÄ lÀnge lÀnge velat kommer idag att bli besvarad o c h uppfylld.
Det hÀr kommer Àven fÄ dig att kÀnna att du faktiskt KAN. Inte minst TRO pÄ dig sjÀlv. Det kÀnns som du att du kÀmpar med Ängest och oro, men det som du lyckas med idag kommer pÄ nÄgot sÀtt att övervinna mycket av Ängesten och bevisa för dig sjÀlv att du har makten att uppnÄ saker om du bara bestÀmmer dig. För Om du backar frÄn saker, mÀnniskor, situationer som fÄr dig att mÄ dÄligt och nÀrmar dig saker, mÀnniskor, situationer som fÄr dig att mÄ bra. DÄ hÀnder det grejer.
De som lyfter dig de som fÄr dig att vÀxa de som inte gör att du kÀnner dig minimerad. Det ger dig framgÄng min vÀn. NÀr du fÄr vÀgledning till dig som att du ska motionera, Àta hÀlsosammare, sluta dricka eller röka, inte Àta socker, endast omge fig med mÀnniskor som gör dig gott osv. DÄ ber du Rafael om hans hjÀlp hÀr.. för han kan hjÀlpa dig att minska pÄ detta sug, hjÀlpa till att bli av med begÀr. HjÀlpa dig att följa din vÀgledning trots att de Àr svÄrt ibland. Men du mÄste be honom. Han kan Àven öka din motivation till att motionera.

KĂ€nner du dig ocksĂ„ i behov av hjĂ€lpa andra mĂ€nniskor med deras hĂ€lsa ocksĂ„ t ex vĂ€nner, familj, klienter, djur sĂ„ kan Ă€ven Rafael vĂ€gleda dig i hur du hjĂ€lper dem pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt. DĂ„ hjĂ€lper han genom att sĂ€nda helande energier och du blir en kanal för gudomligt kĂ€rleksfullt ljus. Vill du sedan Ă€ven utbilda dig inom detta sĂ„ fĂ„r du hjĂ€lp nĂ€r du ber om det sĂ„ du finner en utbildning som Ă€r rĂ€tt för dig. Lycka till idag💚

LĂ€mna ett svar