Dagens kort

Dagens budskap ~ zadkiel 10/3 🍀

Håll dig öppen och till sinnes och lär dig att tänka i nya banor. Sen lär du ut dessa idéer till andra.

Du är en andlig lärare och en entusiastisk elev. Vet du om att lärande och undervisande hänger ihop och all den information som du behöver kommer till dig i exakt den stund som du också behöver den. Du är en klippa på att undervisa andra inom de områden som du brinner för. Ju mer som du lär ut, desto mer kommer de också fästas i dig själv. Var öppen för att ta del av nya tankesätt och lära dig saker som inte normalt är de saker du kan. Eller sådant som du kanske har intresse för normalt. Dina elever de människor som du har omkring dig kommer att lära dig massor. Ha därför tillit till dina förmågor att du kan lära ut, ditt sinne är e t t med det gudomliga sinnet. Du är en klok och intelligent människa, hoppas att du vet det. Var medveten om också att det är tryggt för dig att vara frispråkig i din undervisning.
Ärkeängel zadkiel är en ultimat professor, som är tålmodig, vänlig och som har tillgång till all kunskap. Han är känd för sin förmåga att hjälpa människor med sitt minne. Om du behöver komma ihåg att memorera saker så be honom om hjälp. ställ frågor för att framkalla hans hjälp. Han använder sig ibland av en metod där han vägleder dig så du kan lära dig själv. Vad observant på mönster i allt du ser, hör och tänker. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: