Dagens budskap ~ zadkiel 10/3 🍀

HÄll dig öppen och till sinnes och lÀr dig att tÀnka i nya banor. Sen lÀr du ut dessa idéer till andra.

Du Àr en andlig lÀrare och en entusiastisk elev. Vet du om att lÀrande och undervisande hÀnger ihop och all den information som du behöver kommer till dig i exakt den stund som du ocksÄ behöver den. Du Àr en klippa pÄ att undervisa andra inom de omrÄden som du brinner för. Ju mer som du lÀr ut, desto mer kommer de ocksÄ fÀstas i dig sjÀlv. Var öppen för att ta del av nya tankesÀtt och lÀra dig saker som inte normalt Àr de saker du kan. Eller sÄdant som du kanske har intresse för normalt. Dina elever de mÀnniskor som du har omkring dig kommer att lÀra dig massor. Ha dÀrför tillit till dina förmÄgor att du kan lÀra ut, ditt sinne Àr e t t med det gudomliga sinnet. Du Àr en klok och intelligent mÀnniska, hoppas att du vet det. Var medveten om ocksÄ att det Àr tryggt för dig att vara frisprÄkig i din undervisning.
ÄrkeĂ€ngel zadkiel Ă€r en ultimat professor, som Ă€r tĂ„lmodig, vĂ€nlig och som har tillgĂ„ng till all kunskap. Han Ă€r kĂ€nd för sin förmĂ„ga att hjĂ€lpa mĂ€nniskor med sitt minne. Om du behöver komma ihĂ„g att memorera saker sĂ„ be honom om hjĂ€lp. stĂ€ll frĂ„gor för att framkalla hans hjĂ€lp. Han anvĂ€nder sig ibland av en metod dĂ€r han vĂ€gleder dig sĂ„ du kan lĂ€ra dig sjĂ€lv. Vad observant pĂ„ mönster i allt du ser, hör och tĂ€nker. ❀

LĂ€mna ett svar