V.10 ~ Jordelementet ♉️♍️♑️

~ Oxe, jungfru & stenbock ~  

Denna vecka handlar om avslut Av flera olika saker. Att du ska lämna gamla saker bakom dig som inte längre ger dig någonting. Det kan innebära att ta ett beslut om en arbetsplats som du inte längre trivs på, en relation som du inte mår bra i, ta beslut om att flytta osv det här beslutet kommer göra att du växer. Blir ett steg i rätt riktning. Gå in i dig själv och lyssna på vad hjärtat säger. För där har du de rätta svaren. Nu säger inte jag att det här är ett lätt beslut, men ett nödvändigt ont. Det känns även som att du har ont i axlar, armar, leder. Och de handlar om att du innerst inne känner och vet vad du vill men du tror inte att du har förmåga, styrka, ork, att klara denna förändring därför så har detta satt sig i din aura. Du är en känslig själ. Och valt att leva kvar där du är. Du måste vara snäll och fin med dig själv. Leva efter lagen om attraktion. Ingenting i ditt liv kommer förbli rörligt så som det ser ut just nu, utan allt står bara still. Saker är på väg att förändras , kämpa därför inte emot, utan acceptera förändringarna som kommer, för de möjligheter som kommer då de får dig att växa på ett sätt som du aldrig någonsin kunnat föreställa dig. Du kan inte fortsätta leva kvar i de förflutna, till slut är det ohållbart och man måste vidare för livet går vidare. Om du ska kunna ta nästa steg framåt så ska du fråga dig: finns det saker som behöver knytas upp? Finns det människor i ditt liv som du behöver uttrycka dig för? Och vad exakt måste du slutföra så att du kan ta dig vidare? När du gör det då kommer du att ha en mer starkare grund att stå på och utgå från. Sen skapas en härlig balans i dina chakran du sprudlar. Energi, passion, kreativitet, självkänsla, kärlek, sång, medvetenhet att du är påväg. Ett helt nytt jag. Som om du liksom reinkarnerades över en natt ren och klar med nya mål. Det finns full potential också att återuppliva dina relationer som kanske runnit ut i sanden. Ha roligt med andra och känn hur de fyller dig med energi. ❤️

Lämna ett svar