Dagens budskap 6/3 🍀

Det finns nÄgot som Àr bÀttre.
Och det gĂ€ller alltifrĂ„n dina funderingar till att du ska dejta, till att köpa den dĂ€r bilen, till att du ska söka det dĂ€r jobbet, söka den dĂ€r utbildningen, leva kvar i den hĂ€r relationen, dejta den dĂ€r personen, köpa de dĂ€r djuret, köpa den dĂ€r saken, umgĂ„s med den hĂ€r personen, osv. Ja du förstĂ„r. Din magkĂ€nsla har med all sĂ€kerhet försökt nĂ„ dig pĂ„ alla möjliga sĂ€tt men du kanske inte har lyssnat. Nu kan nĂ„gonting som en situation har uppstĂ„tt som resultat (dock förstĂ„r inte du det kanske – att det beror pĂ„ det!) utan undrar varför allt hĂ€nder dig hela tiden. och nĂ€r jag menar att nĂ„got har uppstĂ„tt som resultat sĂ„ menar jag att du (Nu tar jag ett exempel) dels köpt en bil som helt har kraschat just för att du inte lyssnade pĂ„ vĂ€gledningen och bara hade brĂ„ttom. Alt ex nummer tvĂ„ sĂ„ frĂ„n början funderade du över att köpa en sĂ€rskild bil sĂ€ger vi. Men den bilen blev sĂ„ld och dĂ€r sĂ€ljaren kanske gjorde en fuling i köpet och samtidigt inte betedde sig sĂ€rskilt proffsigt. Vilket gjorde dig förbannad. M e n det fanns en mening med det hela, och det var att denna bil hade endast varit och orsakat dig en massa problem. Det Ă€r vad jag menar. Universum arbetar med dig, Försöker fĂ„ dig att tĂ€nka efter, fĂ„ dig att följa din magkĂ€nsla. Himlen har nĂ€mligen nĂ„got annat i planen som vĂ€ntar Ă„t dig men det Ă€r dock inte det som du har tĂ€nkt dig givetvis.
Du behöver frĂ„ga dig sjĂ€lv vad du helst skulle vilja ha just nu. Och om det som du vill ha Ă€r nĂ„got som skulle göra dig lyckligare och mer tillfreds? Det Ă€r ocksĂ„ sĂ„ att universum faktiskt kan ha saker pĂ„ lager Ă„t dig som du aldrig ens kunnat förestĂ€lla dig. Och dĂ€rför behöver du öppna ditt hjĂ€rta för all tĂ€nkbara möjligheter som du förtjĂ€nar Ă€nnu mer Ă€n det du ber om. Ha dĂ€rför tillit till att Ă€nglarna vĂ€gleder dig in pĂ„ rĂ€tt vĂ€gar i livet. För om du följer denna vĂ€gledning sĂ„ ska du vara sĂ€ker pĂ„ att du kommer att uppnĂ„ framgĂ„ng i ditt liv pĂ„ flera olika plan. đŸ™đŸ»đŸŒč🍀

LĂ€mna ett svar