Dagens kort 4/3 🕊

Bortom din illusion – din uppfattning av en situation. Du utstrĂ„lar vĂ€rme & visdom samtidigt som du stĂ„r stark i din egen sanning om det som du tror pĂ„, Ă€r rĂ€tt för dig. Du ser pĂ„ de mĂ€nniskor omkring dig och kan Ă€ven se igenom dem och förbi dem vad som Ă€r sant och vad som inte Ă€r sant. Och du hĂ„ller fast vid din sanning och Ă€ndrar inte dina Ă„sikter eller din tro pga nĂ„gon annan. Du har de hĂ€r egenskaperna i dig. Du gör helt rĂ€tt i att vara starkt beslutsam nĂ€r det gĂ€ller en sĂ€rskild person och eller situation. Det kan vara en oro, en tanke, en kĂ€nsla du har om nĂ„gon. Det finns en anledning till att denna tanke har kommit till dig frĂ„n första början. SĂ„ StĂ„ kvar fast I din egen sanning och ge inte vika för andras ideer, Ă„sikter, eller synsĂ€tt.

Om du kÀnner att nÄgot inte kÀnns rÀtt dÄ Àr det inte det. Lita pÄ din intuition och magkÀnsla i det hÀr fallet. Var sann mot dig sjÀlv. Det Àr sÄ viktigt. För om du inte Àr sann mot dig sjÀlv och försöka trycka undan det, ignorera det eller inte lÄtsas om det riskerar du i slutÀnden bli mer och mer vilsen, fÄ Ängest liknande symtom mm.
Givetvis ska du respektera andras synsĂ€tt, Ă„sikter etc men för det behöver du inte Ă€ndra pĂ„ ditt eget, och inte heller försvara Ă€n mindre förklara det som du tĂ€nker och tror pĂ„. (Om du inte kĂ€nner att du vill sĂ„klart!). Om andra mĂ€nniskors vĂ€rderingar inte Ă€r i samma linje som med dina sĂ„ behöver du absolut inte ta till dig dem. ❀

LĂ€mna ett svar