Tacksamhet ❤️

Känner att jag behöver/vill/måste säga några ord.. 😊

Jag är så TACKSAM. Vet ni det. Jag brinner för mitt jobb, bara ÄLSKAR det. Har i många många år funderat över vad jag ska arbeta med. Och då har jag ändå arbetat brett. Vikarie här och där, alltifrån livsmedel, barnomsorg, hotellrumstäd, klädbutik, nagelteknolog, bedrivit egen nagelsalong, barnklädersbutik, SIS ungdomshem, psykiatrin som jag även det älskar, och då går ändå psykiatri och andlighet hand i hand… men NU har jag hittat mitt livskall. 😍 Människor i alla dess former söker sig till mig om råd, stöd, vägledning och kan må fruktansvärt dåligt vilket vi ALLA kan göra stunder i livet då och då. Och så går jag in med hela min själ för att hjälpa, hela, läka, stötta, peppa allt jag kan. ÄVEN om jag har fyrahundrasjuttiofembiljardertusen andra saker att göra också 😁😜🤦🏼‍♀️😉 men det är ju jag 😬😅🤗 o c h det ger sådana resultat. Och det gör mig såå fruktansvärt glad I DJUPET av mitt ❤️🥰. Och Jag vet inte HUR jag ska kunna beskriva min tacksamhet. Min glädje. Jag vill så mycket. Jag har så mycket planer, OM ni bara visste 😅😱😇😍 men det är tack vare ER som jag tar mig framåt. Tack vare er som jag växer och får visa vem jag är. Jag besitter så mycket förmågor att jag ibland blir rädd för mig själv. Att jag undrar hur allt är möjligt. Hur allt är uppbyggt. Men SÅ tacksam. Så tacksam så jag blir berörd och gråtmild. En sak ska ni veta allesammans. Har ni en dröm, en vilja, en tro på något.. ge ALDRIG upp den. Lova mig det. Och det är tack vare min älskade mamma som jag är här där jag är idag. Det är hennes förtjänst genom att hon sådde ett frö när jag var 10-12 år och jag öppnade upp min andlighet genom att sia i Kartomanti.. ❤️ (jag visste inte detta själv då i oförsig.)Men hon uppmärksammade detta. I senare ålder fångade hon upp mig och påtalade detta. Och uppmuntrade mig att utveckla min mediala sida. 😭❤️ TACK mamma.❤️ Som jag brukar säga. YOLO. Men då menar jag bara detta liv. Och ta vara på det.. 🙏🏻 TACK.

Lämna ett svar