Dagens Kraftdjur 3/3 🕊

Noshörning

Visar pĂ„ att du har en inre styrka och övertygelse. Och nĂ€r din instinkt sĂ€ger ’AGERA!’, dĂ„ agerar du utan att se vad som finns framför dig för du litar pĂ„ vad du hör och det som du kan kĂ€nna in helt enkelt. Du Ă€r kanske inte sĂ„ snabb men vĂ€ldigt effektiv. Och helt brutal i din framtoning. O du visar att inget kan stoppa dig nĂ€r du vĂ€l bestĂ€mt dig, banne den som kommer i vĂ€gen. Du Ă€r stark och intensiv, och gĂ„r till attack om de sĂ„ behövs sen trivs du allra bĂ€st nĂ€r du fĂ„r dölja din utsida och vara ifred.
Vad gĂ€ller din familj sĂ„ ska du anvĂ€nda din styrka och tyngd i ditt agerande och i dina uttalanden för dĂ„ kommer du klara av att genomföra de saker som du har tĂ€nkt dig. Noshörningen vill ge dig en massa maskulin energi och kraft sĂ„ du kan visa lite jĂ€vlaranamma. GlĂ€d din man, sambo, partner genom att bejaka och bekrĂ€fta honom. Men det kan Ă€ven handla endast om dig sjĂ€lv som sagt. För alla har en maskulin energi. KrĂ€fta kom det till mig. ❀

LĂ€mna ett svar