V.10 ~ Luftelementet ♒️♊️♎️

 ~ Vattuman, tvilling & våg ~ 

Din vecka så kommer du att ha hjälp av ärkeängel Raziel som kommer att hjälpa dig med att väcka upp ditt andliga seende så att du kan se den gudomliga kärleken klart.

För att också kunna det, så är det så viktigt att du litar på dig själv och din förmåga, litar på din magkänsla, självkänsla, litar på det du faktiskt ser, de som du får till dig. Tilliten är nämligen a och o. För det i sin tur öppnar upp ett flöde. Och ju mer du sedan litar på det som kommer till dig ju mer kommer allt klarseende att naturligt flöda. Är du negativt inställd och tänker att de bara var en synvilla du såg, ja då blockerar du istället klarseendet. I sånt fall så sänder du ut signaler som att du inte är redo att se. Därav blir det en blockering istället. Din klarsyn kan ske på olika sätt och de kan vara t ex genom mentala bilder i n o m dig, drömmar, återkommande syner i din fysiska/yttre värld, auror/färger och energier ex runt dig saker/människor. Och om du tänker att du endast ska se, tänka, känna kärlek så är det precis vad du också kommer att se. Du kan om du vill använda dig av bergskristall omkring dig, el bära ex och då förstärks även din intuition samt du kommer att kunna känna av Raziels energier och hur han är närmare dig än annars. ❤️

Lämna ett svar