V.10 ~ Jordelementet ~ ♉️♍️♑️

 ~ Oxe, jungfru & stenbock ~ 

Under din vecka kommer du få ha tålamod. Och din ärkeängel som du har med dig är Jofiel som säger att ”dina drömmar faktiskt blomstrar snabbare än du tror. Dock behöver de fortfarande näring och tålamod.

När en har sått ett frö så behöver de vattnas osv sen tar det en stund innan det blir en grodd och efter det ska den börja växa till sig för att sen ta sig upp ur jorden och mogna till en planta av något slag. Men ändå så är det varje stadium i en plantas livscykel som kan ge glädje till den som lägger märke till den. På samma sätt som när dina drömmar är på väg att förverkligas. Så stanna upp lite nu, känn tacksamhet eftersom varje steg i den här processen för dig närmare målet. Lägg också märke till de lärdomar som du får ur varje ögonblick som du är engagerad i att försöka uppnå dina drömmar.
Jofiel ängeln hjälper dig att att uppleva mer välbehag och frid genom att du ska lägga märke till den skönhet som finns inom dig. Smaka på och njut av varje ögonblick hellre än att du ska hänga upp dig på när du är framme i mål. När du är stressad, jäktad, olycklig osv så ber du Jofiel om hjälp. Hon kommer då se till att öka din medvetenhet och förmåga att uppskatta livets vardag. ❤️

Lämna ett svar