Dagens kort 27/2 🌾

Du ska FortsÀtta framÄt, och inte nöja dig med ett nej. FörvÀnta dig mirakulösa lösningar.

Du Ă€r pĂ„ helt rĂ€tt spĂ„r! Allt kanske tar tid och du svĂ€r ett par gĂ„nger emellan för att saker inte Ă€r helt smĂ€rtfritt, men fortsĂ€tt bara. Du gör sĂ„na framsteg mot ditt planerade mĂ„l. Ibland kan de behövas mer flexibilitet nĂ€r en ska nĂ„ ett mĂ„l och i ditt fall sĂ„ behöver du vara mer bestĂ€md i din övertygelse. Du ska inte kompromissa för de kommer endast att sĂ€nka din plan. Och dĂ€rav ska du motstĂ„ lockelsen att backa Ă„t sidan eller behaga andra. I slutĂ€ndan kommer dessa personer att bli nöjda med vad du Ă„stadkommer. Du följer en ”sĂ€rskild” plan som andra inte Ă€r sĂ„ insatta i, dĂ€rför sĂ„ Gör du bara ditt bĂ€sta för att förklara denna vision. Men kĂ€nn inte att du mĂ„ste försvara det du gör. Du kommer ut ur mörkret och in i ljuset – du vet vad du gör och universum Ă€r hĂ€r för att stödja dig fullt ut. Kör bara kör!❀

LĂ€mna ett svar