Dagens budskap 24/2 🌾🌿


Du Àr beskyddad frÄn all form av skada. Det vÀrsta ligger nu bakom dig. Jag ber dig nu att försöka slappna av och kÀnna dig sÀker.
Allt det tuffa jobbiga som du tidigare har gĂ„tt igenom Ă€r vĂ€ldigt viktigt att du pratar om och sĂ€tter ord pĂ„. För en del av dessa saker, hĂ€ndelser Ă€r kan vara traumatiska sĂ„dana. Och Ă€ven dödsfall kan ha skett under vĂ€ldigt okontrollerade och tragiska avslut. Just nu kanske de t o m ocksĂ„ Ă€r sĂ„ att du befinner dig delvis i chock vad gĂ€ller vissa saker, och en del kan du Ă€ven bara ha stĂ€ngt ner för att det varit enklast sĂ„. Men de spelar ingen roll vad som har skett tidigare sĂ„ vill Ă€ndĂ„ Ă€nglarna att du ska veta att de verkligen kĂ€mpar för att du ska vara och kĂ€nna dig trygg. Ängeln Zanna vill Ă€ven hjĂ€lpa dig att kunna lĂ€ka trauman som har uppstĂ„tt. Och det kan Ă€ven vara Ă€nnu lĂ€ngre tillbaka som nu pĂ„ senare tid kan ha aktiverats pĂ„ nytt. Hon hjĂ€lper till att lĂ€ka ditt hjĂ€rta frĂ„n att du ska bĂ€ra runt pĂ„ en oro och kĂ€nna rĂ€dsla. Samt att du ska fĂ„ möjlighet att kunna slĂ€ppa taget om alla sjĂ€lvsaboterande tankar och beteenden som du har. Just nu har det förhoppningsvis infunnit sig en kĂ€nsla av trygghet & ro i dig och ditt liv? I sĂ„dant fall har hon lyckats. De övriga Ă€nglar vaktar runtomkring dig, ditt hem, familj, dina fordon, ev arbetsplats etc. Sen ska du vara sĂ€ker pĂ„ att lĂ€gre energier inte lĂ€ngre kan trĂ€nga igenom Ă€nglarnas skyddande nĂ€t som de lagt över dig. De tillĂ„ter e n d a s t kĂ€rlekens energier att komma igenom var du Ă€n Ă€r, var du Ă€n gĂ„r, befinner dig eller bor och tillsammans med din ev partner. Om du bĂ€r pĂ„ inre rĂ€dslor sĂ„ sĂ€nda de Ă„ter till dĂ€r de kom ifrĂ„n. Försök koppla av och ha roligt i den mĂ„n du kan. För vet du vad? Din glĂ€dje fĂ„r hela himlen att le. ❀

LĂ€mna ett svar