Dagens kort

Dagens budskap 24/2 🌸🌿


Du är beskyddad från all form av skada. Det värsta ligger nu bakom dig. Jag ber dig nu att försöka slappna av och känna dig säker.
Allt det tuffa jobbiga som du tidigare har gått igenom är väldigt viktigt att du pratar om och sätter ord på. För en del av dessa saker, händelser är kan vara traumatiska sådana. Och även dödsfall kan ha skett under väldigt okontrollerade och tragiska avslut. Just nu kanske de t o m också är så att du befinner dig delvis i chock vad gäller vissa saker, och en del kan du även bara ha stängt ner för att det varit enklast så. Men de spelar ingen roll vad som har skett tidigare så vill ändå änglarna att du ska veta att de verkligen kämpar för att du ska vara och känna dig trygg. Ängeln Zanna vill även hjälpa dig att kunna läka trauman som har uppstått. Och det kan även vara ännu längre tillbaka som nu på senare tid kan ha aktiverats på nytt. Hon hjälper till att läka ditt hjärta från att du ska bära runt på en oro och känna rädsla. Samt att du ska få möjlighet att kunna släppa taget om alla självsaboterande tankar och beteenden som du har. Just nu har det förhoppningsvis infunnit sig en känsla av trygghet & ro i dig och ditt liv? I sådant fall har hon lyckats. De övriga änglar vaktar runtomkring dig, ditt hem, familj, dina fordon, ev arbetsplats etc. Sen ska du vara säker på att lägre energier inte längre kan tränga igenom änglarnas skyddande nät som de lagt över dig. De tillåter e n d a s t kärlekens energier att komma igenom var du än är, var du än går, befinner dig eller bor och tillsammans med din ev partner. Om du bär på inre rädslor så sända de åter till där de kom ifrån. Försök koppla av och ha roligt i den mån du kan. För vet du vad? Din glädje får hela himlen att le. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: