Vecka 9 ~ Vattenelementet ♓️♋️♏️

 Fisk ~ kräfta ~ skorpion 

Din vecka handlar om att den kan komma bli känslosam.
Det finns en person eller också inom kort i ditt liv som kan komma ”kasta omkull” dig helt. Är du singel så Genom att de börjar fladdra fjärilar i magen, hjärtat börjar banka, känslorna kan svämma över fullkomligt. Så pass att du inte vet vilken fot du ska stå på.

Du kan bli inbjuden till en fest, event, kalas eller liknande. Och på den här festen så kan denna filur dyka upp. Han är ofta ljus, kring 35 års ålder och uppåt. Denna person känns även som den är långhårig och de kan innefatta antingen en man eller en kvinna. Den kommer hur som helst fånga in dig med lasso kan man säga. Och där är du fast. Är du inte singel så kan din partner nu fånga in dig genom ett ev frieri för förlovning/giftermål. Er kärlek får en rejäl nytändning och man brukar ju säga att ”gammal kärlek rostar aldrig”😉. De kan vara så att du hamnar i situationer som du inte alls var beredd på. Tänk att de kan ju t o m faktiskt vara så att du möter ditt kära ex på en sån här tillställning.
Den här personen är någon du kan prata med,inga konstigheter och det finns med all säkerhet ett tidigare liv bakåt mellan er. ❤️

Lämna ett svar