Dagens kort ~ 23/2 🌾

Efter att du har tagit dig igenom tidigare utmaningar sÄ har du nu beslutat dig för att gÄ vidare. PÄ nÄgot sÀtt. FrÄgan Àr bara hur tÀnker du. Det kÀnns inte helt muntert sjÀlva beslutet,. men fram ska du. SÄ mycket, har du kommit fram till. Tiden fÄr lite utvisa. Jag fÄr till mig att du har problem med magen, och de hÀr magproblemen har satt sig i hela kroppen. SÄ att det har blivit psykosomatiskt. Problemen i magen kan vara förstoppning/diarré, matsmÀltningen, galla, tarmarna, bukspottkörteln mm.
Det som kommer Ă€r att du dessvĂ€rre lite behöver förĂ€ndra ditt liv, komma bort ur ditt gamla levende för att bli av med de hĂ€r fysiska besvĂ€ren. Du behöver göra nödvĂ€ndiga förĂ€ndringar som sagt som Ă€r jobbiga för dig att ta kanske. Men kan ocksĂ„ vara sĂ„ att du Ă€r rĂ€dd för att de ska vara jobbigt. Och dĂ€rför drar du dig. Du kan kanske fastna hĂ€r och tro att du inte Ă€r kapabel. Det kan Ă€ven vara sĂ„ att du ska vĂ€lja att göra en resa.. flytta utomlands ex men Ă€ven en inre resa. Med alla lĂ€rdomar du har lĂ€rt dig samlat pĂ„ dig genom livet sĂ„ kommer du att vara sĂ„ mycket starkare nu sĂ„ att du klarar av den hĂ€r resan. Tro det eller ej, men du kommer det. ❀

LĂ€mna ett svar