Dagens budskap ~ 18/2 🍀

~ Frestelse ~ 

HĂ€r Ă€r det vĂ€ldigt mycket passion, energier och ett h a begĂ€r av nĂ„gonting. Det Kan vara av en person, en sak, ett beteende, ett negativt tĂ€nk, ett preparat, shopping beteende etc. Men det Ă€r vĂ€ldigt destruktivt och ett form av missbruk. Du slits mellan sorg & förtvivlan i h u r du ska ta dig bort hĂ€rifrĂ„n. Det hĂ€r leder dig in pĂ„ en vĂ€g som du sjĂ€lv stunder inte kĂ€nner att du Ă€r kapabel till att ta dig bort ifrĂ„n. Du vill bara krypa ur ditt skal, för begĂ€ret Ă€r sĂ„ starkt. Och ditt ego har sĂ„nt tag om dig. Du skulle behöva ta de hĂ€r kĂ€nslorna, begĂ€ret, beteendet. Relationen etc el vad de nu kan vara och lĂ„sa in nĂ„gonstans och sen kasta bort nyckeln för att aldrig mer komma Ă„t det. Varför detta ens uppstĂ„tt frĂ„n början Ă€r ofta anledningen den att du försökt fylla ett tomrum inom dig. Och för att slippa kĂ€nna sĂ„ har du bedövat el tröstat dig med diverse som blivit en problematik. De kan Ă€ven vara sĂ„ att du lever som medberoende i en relation och hela tiden rĂ€ttfĂ€rdigar din partners beteende. Du behöver frĂ„ga dig sjĂ€lv en gĂ„ng för alla. Finns de nĂ„got av ovan beteenden i ditt liv som fĂ„r din livskraft att sippra ur din sjĂ€l? De relationer du har omkring dig, ger dem dig kĂ€rlek, glĂ€dje? Eller TAR dem allt frĂ„n dig, vilken pĂ„följden blir fysiska/psykiska Ă„kommor och sen sjĂ€lvmedicinering för att ”orka”? LĂ€r dig omfamna din rĂ€dsla och dina tvivel sĂ„ att du lĂ€r dig av varje upplevelse kĂ€ra vĂ€n. Du mĂ„ste ta kontrollen innan de Ă€r försent.❀

LĂ€mna ett svar