Dagens kort

Dagens budskap ~ 18/2 🍀

~ Frestelse ~ 

Här är det väldigt mycket passion, energier och ett h a begär av någonting. Det Kan vara av en person, en sak, ett beteende, ett negativt tänk, ett preparat, shopping beteende etc. Men det är väldigt destruktivt och ett form av missbruk. Du slits mellan sorg & förtvivlan i h u r du ska ta dig bort härifrån. Det här leder dig in på en väg som du själv stunder inte känner att du är kapabel till att ta dig bort ifrån. Du vill bara krypa ur ditt skal, för begäret är så starkt. Och ditt ego har sånt tag om dig. Du skulle behöva ta de här känslorna, begäret, beteendet. Relationen etc el vad de nu kan vara och låsa in någonstans och sen kasta bort nyckeln för att aldrig mer komma åt det. Varför detta ens uppstått från början är ofta anledningen den att du försökt fylla ett tomrum inom dig. Och för att slippa känna så har du bedövat el tröstat dig med diverse som blivit en problematik. De kan även vara så att du lever som medberoende i en relation och hela tiden rättfärdigar din partners beteende. Du behöver fråga dig själv en gång för alla. Finns de något av ovan beteenden i ditt liv som får din livskraft att sippra ur din själ? De relationer du har omkring dig, ger dem dig kärlek, glädje? Eller TAR dem allt från dig, vilken påföljden blir fysiska/psykiska åkommor och sen självmedicinering för att ”orka”? Lär dig omfamna din rädsla och dina tvivel så att du lär dig av varje upplevelse kära vän. Du måste ta kontrollen innan de är försent.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: