Vecka 8 ~ Vattenelementet 🕊

~ Fisk, krÀfta & skorpion ~

 ♓♋♏

Den hĂ€r veckan handlar om att du har lite svĂ„rt att följa livets flow utan motstĂ„nd eftersom livet för dig Ă„t ett annat hĂ„ll Ă€n du kanske tĂ€nkt dig. Att du inte riktigt tycker om att saker förĂ€ndras. Du har motstĂ„nd till saker nĂ€r det inte gĂ„r din vĂ€g kan man sĂ€ga vilket gör dig frustrerad. Du skulle behöva vara mer flexibel och i n t e streta emot under veckan nĂ€r ev förĂ€ndringar kommer. Utan att du liksom hĂ€nger pĂ„ med ett flow. Att du Ă€r samlad, balanserad, t r o t s att det kan komma blĂ„sa lite omkring dig. Om du bestĂ€mmer dig för att vara samlad sĂ„ blir allt sĂ„ mycket lĂ€ttare. LikasĂ„ om du tillĂ„ter dig vara öppen för nya idĂ©er och tillĂ„ta att saker förĂ€ndras. Livet förĂ€ndras, mĂ€nniskor förĂ€ndras. Du har mĂ„nga olika sĂ€tt att ta dig dit du vill, om en vĂ€g Ă€r bökig sĂ„ prövar du en annan som ger dig mindre motstĂ„nd. Det Ă€r lĂ€ttare om du dansar dig fram genom livet Ă€n knuffar dig fram. ❀

LĂ€mna ett svar