Vecka 8 ~ Eldelementet 🕊

 ~ VÀdur, lejon & skytt ~

 ♈♌♐

Denna veckan handlar om att Du behöver fÄ klarhet i saker & ring du kanske ni behöver hitta en lösning för att du ska kunna ta dig framÄt. Nu NÀr du Àr mitt uppe i allt sÄ Àr det svÄrt att kanske ha förmÄgan att kÀnna, eller veta, komma till insikt med vad du varken vill eller kÀnner. SÄ det vore bra att i den hÀr situationen försöka slÀppa/lÀmna allt för en stund. Komma bort, andas, inte vara mitt uppe i allt. SÄ du har en chans att fÄ perspektiv pÄ saker. FörestÀll dig för en kort stund och koppla bort alla kÀnslor. Det finns nÀmligen lösningar men det Àr svÄrt just nu att se dem eftersom du Àr för fokuserad pÄ hela situationen dÄ som den Àr NU. Du behöver slÀppa taget om hur, nÀr, var. och först dÄ SÄ kommer svaren. SÄ nu Plockar du fram medvetenheten inom dig. Och sluter dina ögon för att sen slappna av. Ta en promenad, eller ett bad, dansa, ha roligt.
Gör det som behövs för att du ska kunna hĂ„lla dig borta frĂ„n saker & ring ett tag sĂ„ kommer allt att uppenbara sig sjĂ€lvt nĂ€r tiden Ă€r inne sĂ„ att sĂ€ga. Lösningen kommer bara att finnas dĂ€r av sig sjĂ€lvt. ❀

LĂ€mna ett svar