Dagens kort

Vecka 8 ~ Eldelementet 🕊

 ~ Vädur, lejon & skytt ~

 ♈️♌️♐️

Denna veckan handlar om att Du behöver få klarhet i saker & ring du kanske ni behöver hitta en lösning för att du ska kunna ta dig framåt. Nu När du är mitt uppe i allt så är det svårt att kanske ha förmågan att känna, eller veta, komma till insikt med vad du varken vill eller känner. Så det vore bra att i den här situationen försöka släppa/lämna allt för en stund. Komma bort, andas, inte vara mitt uppe i allt. Så du har en chans att få perspektiv på saker. Föreställ dig för en kort stund och koppla bort alla känslor. Det finns nämligen lösningar men det är svårt just nu att se dem eftersom du är för fokuserad på hela situationen då som den är NU. Du behöver släppa taget om hur, när, var. och först då Så kommer svaren. Så nu Plockar du fram medvetenheten inom dig. Och sluter dina ögon för att sen slappna av. Ta en promenad, eller ett bad, dansa, ha roligt.
Gör det som behövs för att du ska kunna hålla dig borta från saker & ring ett tag så kommer allt att uppenbara sig självt när tiden är inne så att säga. Lösningen kommer bara att finnas där av sig självt. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: