Dagens budskap från änglarna 15/2 🕊

Änglarna säger idag att du behöver sluta släpa runt på ditt förflutna.

Kära du, det här tär så mycket på dig i form av fysiska sjukdomar, psykisk ohälsa, fysisk och psykisk kronisk trötthet osv. Men du förstår inte det här själv. Att gå runt och vara bitter, arg, ledsen, etc tjänar ingenting till. Nu menar jag inte att du är det här dagarna i ända. M e n det kan vara i olika sammanhang. Om en viss person kommer på tal, eller viss situation sker, eller en diskussion kommer till tals, etc. För de blir återupprepningar ur ditt förflutna som ditt undermedvetna blir påmind om som inte du alls tänker på. Och skulle någon påtala det här för dig så finns risk att du direkt går i försvar. Och varför då?jo för att det här bitarna är alldeles för sköra att vidröra.. de är som vassa glasskärvor ungefär som att dessa händelser skedde igår. Då bör du förstå hur djupt och hårt de sitter i dig. M e n också hur viktiga dessa är då är att bli kvitt med! Det du ska göra är att e n d a s t behålla lärdomarna & kärleken av det som varit.

Om du hela tiden håller dig kvar i det gamla så kommer du inte komma framåt utan det håller dig kvar och blockerar både dig själv och flödet från att låta nytt få komma in. Samt att du hamnar i en ond spiral på något vis som gör att du om och om igen återupprepar ett beteende/mönster i ditt liv pga just dessa oavslutade känslor som många gånger ligger kvar omedvetet.
Nu är det dags för dig att förlåta och gå vidare min vän. Och framför allt bryta upp det här smärtsamma mönsterna för att kunna bryta dig loss helt. Och när du förlåter så betyder inte de att du ska vara tillsammans eller fortsätta leva med den personen som du förlåter. Du släpper bara det här giftiga känslorna som tar ALL din energi, så att du äntligen kan få frid och bli frisk.
Och successivt kan börja ett nytt liv, närma dig en ev ny relation med kanske råd & stöd av en terapeut/stödgrupp. Förlåt de människor som gjort dig illa. Förlåt dig själv för att du så länge varit ’fast’. Sen går du med stadiga steg mot en ljusare framtid. Du klarar det för du klarar precis ALLT. ❤️

Lämna ett svar