Dagens budskap 15/2 🕊

Äktenskapets Ă€ngel Daniel Ă€r med dig just nu och hjĂ€lper till pĂ„ de omrĂ„den dĂ€r det behövs. Det kan vara att han försöker skapa en harmoni i största möjliga mĂ„n för alla parter och för att de ska bli till de bĂ€sta. Oavsett hur allt blir i slutĂ€nden. Han försöker Ă„stadkomma en form av relation/Ă€ktenskap. Det kan vara sĂ„ att nĂ„got hĂ„ller pĂ„ att ta slut och dĂ€rför Ă€r han hos dig er och försöker ’lappa’ ihop allt som bara gĂ„r in i det absolut sista. Du kan Ă€ven ha trĂ€ffat nĂ„gon ny som du tycker om men som du samtidigt Ă€r ’rĂ€dd’ för att slĂ€ppa in och dĂ€rför vacklar lite i om du ska fortsĂ€tta trĂ€ffa eller inte. Det hĂ€r bottnar i tidigare sĂ„r som har med kĂ€rleken att göra. Och du behöver verkligen bestĂ€mma dig för att slĂ€ppa taget om det som smĂ€rtar sen gammalt och faktiskt har med dina förĂ€ldrar att göra. TĂ€nk dig att du andas ut alla negativa kĂ€nslor som Ă€r kopplat till relationer/kĂ€rlek och Ă€r kopplade till din barndom.
Samtidigt kommer du att ha denna Ă€ngels Hand pĂ„ ditt hjĂ€rta som ber för dig att du blir villig att slĂ€ppa taget om allt gammalt som ger dig smĂ€rta/ilska gentemot din första riktiga kĂ€rlek. Och nĂ€r du slĂ€pper taget om det hĂ€r gifterna frĂ„n ditt hjĂ€rta sĂ„ andas du ut all gammal smĂ€rta frĂ„n alla ev kĂ€rlekar. Du mĂ„ste tillĂ„ta dig att befrias frĂ„n alla gamla sĂ„r sĂ„ att du kan njuta och vara lycklig i nutid & framtid. Det hĂ€r Ă€r nĂ„got nödvĂ€ndigt för att du ska lĂ„ta bli att upprepa gamla, smĂ€rtsamma erfarenheter. SĂ„ att du Ă€ntligen kan Ă€lska fullt ut. đŸ™đŸ»â€ïž

LĂ€mna ett svar