Dagens budskap ~ Lenormand – 10/2🌾

HÀr handlar det om slutet pÄ nÄgonting. Det sker en viktig livsförÀndring i ditt liv. Antingen sÄ flyttar du ut, eller nÄgon flyttar ut hos dig, kan Àven vara slutet pÄ en relation dÄ den nu har fullbordat sitt syfte. Men det betyder inte att det Àr negativt. Saker har liksom nÄtt sin grÀns och med detta sÄ kommer det nÄgonting positivt ur det hÀr. Det hÀr resulterar ju i att saker kan bli tungt en period t o m sÄ pass att du gÄr ner dig om du inte redan Àr dÀr i en typ av depression som ocksÄ kan vara en del av orsakerna till splittringen av relationen. Men att du inte kanske vill erkÀnna detta vilket dÄ Àr ett problem. kan ocksÄ vara förÀndringar jobbet, vÀrsta fall nedskÀrning av personal, projekt som avslutas osv. Du kan kÀnna stora motgÄngar i allt du gör vilket gör att det kÀnns som att hela vardagen Àr som att bestiga mount Everest. Kanske kÀmpar med huvudvÀrk, sorgsen, orolig, Änger, pessimistisk instÀlld och bitter till nÀstan allt. Vilket Àven drar ner andra omkring dig. Du stÄr still, fastnat, stagnerat. De utseende som kommer Àr mörkt hÄr, mörka drag, 180- 185 cm ca, 80-85 kg, negativt instÀlld överlag. Personen Àr född/alt har namnsdag i augusti mÄnad. Konversationer Àr deprimerande de med.
Du bÀr en tung börda pÄ dina axlar, drar ett stort lass vilket vi alla gör i olika former, men alla hinder du ser Àr inte bara negativa det Àr viktigt att komma ihÄg. Du kanske Àven kÀnner att saker stÄr still pÄ ditt arbete. Du mÄste hela tiden vara den drivande. Blir som korvstopp i huvudet, för du kan inte tÀnka. Problemet Àr att du Àr helt utmattad och har delvis kraschat men vÀgrar acceptera det eller ta till dig det och gÄr pÄ sparlÄga/gÄr pÄ Ängor. KÀrleken verkar inte kunna lösas dÄ det gÄtt för lÄngt. Du har ett vÀldigt kallt, avlÀgset beteende och samtidigt som du Àr envis vilket försvÄrar allt och resulterar i avslut. Ekonomin Àr Àven nÄgot som stressar dig, Men det kommer att komma nÄgonting gott ur det hÀr. För att de finns en mening med allt som sker. Du kommer att fÄ ett besked/brev som Àr efterlÀngtat dÀr dina hinder tar slut. Du kommer fÄ pengar pÄ nÄgot vis.(8v)

LĂ€mna ett svar