V.7 ~ VATTENELEMENTET ♓️♋️♏️

~ Fisk, kräfta & skorpion ~ 

Denna vecka så börjar du fundera och ifrågasätta vad det är du har. Det innefattar hem, arbete, vänner, familj, relationer, materiella ting osv.
Det är svajigt omkring dig. Och ångest kan stå dig upp i halsen, oro, tankar och funderingar, hur ska det bli med det och det? Livet överlag. Ditt baschakra är i himla obalans och behöver balanseras. Du skulle må mycket bättre av det. Att få chakrabalansering. Promenader i naturen hjälper dig att jorda dig. Försök sysselsätta dig med sådant som du tycker om. Funderar du på att sätta igång med ngn aktivitet typ dans? Kör bara, för dans är verkligen jordande. Sen kommer det att du går och har en magkänsla när det gäller något.. bl a baseras det en del av din ånger och oro på detta. Och den magkänslan ska du lita på. För något kommer sinom tid att uppdagas. Var så säker på det. Det handlar om en man och en kvinna. Som har en bindning till varandra i någon form. Du ska lägga märke till saker nu, vara extra uppmärksam och förstå att relationer omkring dig just nu faktiskt handlar om dig själv.. hur då tänker du nu!
De kan innefatta nya kärleksrelationer, familjen, vänner, älskare/älskarinnor osv, notera när du interagerar med olika sorters människor i ditt liv. Ger dem dig energi eller tar dem den? Eller får du ut någonting överhuvudtaget? Det måste vara en jämn balans mellan givande & tagandet. Relationer är speglingar av dig själv och vad du tycker att du själv är värd. Hur du reagerar och agerar i olika situationer. Kom ihåg att varje människa du möter är en ny lärdom. ❤️

Lämna ett svar