V.7 ~ LUFTELEMENTET ♒️♊️♎️

~ Vattuman, tvilling & våg ~ 

Denna vecka är du extra känslosam, extra skör, extra pluttig extra allt och behöver närhet, kärlek, ömhet ja allt du bara kan tänkas få. Och det beror på att ditt hjärtchakra har full aktivitet och har öppnat upp men också är i behov av att balanseras. Känslor kan Vara överväldigande för att nästa stund göra dig ledsen. Klarar du av att både att ge men också ta emot KÄRLEK? De gäller från nära och kära, släkt, vänner, familj, kärleken mm. Det Handlar om att våga älska villkorslöst, finna en balans och harmoni i relationer, läka sådant som kanske varit jobbigt en längre tid allt måste få ta den tid det tar. Finns det någon du behöver förlåta? Lär dig älska dig själv och de dina Så kommer allt bli bra. Du behöver även vila, stanna upp, lyssna på din kropp, tillgodose dennes behov, för något har varit känslomässigt tufft. Ta dig tid att reflektera och fundera, var du kan göra ev förändringar för att saker ska kunna bli till de bättre. Ibland är det svårt när man står mitt uppe i saker och därför är det bra att försöka få lite perspektiv och andrum. Så kan du lättare komma fram till kloka lösningar som ger dig en starkare grund och stå på.❤️

Lämna ett svar