V.7 ~ JORDELEMENTET ~ ♉️♍️♑️


~ Oxe, jungfru & stenbock ~  

Äntligen, ser du solens strålar skina i ditt liv. Och det här omfattar de mesta, såsom hälsa, familj, arbete, ekonomi, kärleken känns även den som att saker sker. Det kan vara glädjande besked som kommer denna vecka. Alltifrån besked om arbete till pengar till boende. Gamla knutar löses upp. Turen är din nu. Du kan sträcka upp händerna mot himlen och bara vara tacksam. Ju mer tacksam du är desto mer får du. Du kan t o m nöstan bli lite chockerad och känna vad hände!? När du strålar inifrån då kommer det att stråla ännu mer om dig utifrån. Människor omkring dig kommer att attraheras av din karisma och här gäller det för dig att vara medkännande, generös och en inspirerande ledare. Då kommer många att dra nytta av dig när det känner din äkta värme. Du ska vara kritisk men samtidigt vara öppen för allt eller vem som lockas med dig. Dina solstrålar når långt & brett. Snett & vint. Ingen blir kvar ensam i mörkret för ljuset lyser upp allt, du lyser upp allt. Fortsätt skina som den sol du är!❤️

Lämna ett svar