V.7 ~ ELDELEMENTET ~ ♈️♌️♐️

~ Vädur, lejon & skytt  ~
Du fastnar i dina egna rädslor. Skapar dig ditt egna fängelse som gör att du låser dig själv fast. För att ta sig härifrån krävs styrka, envishet, vilja och ett jävlaranamma. Fram med lejonet. Instängda känslor, som inte har blivit läkta, så obearbetade som lett till det ena och sen det andra. Du vet egentligen precis vad du behöver göra. Men det är som att du sitter fast som cement. Och de Där som du har i hjärtat som oläkta känslor, de behöver få komma till tals. Du behöver få sätta ord på allt, skrika, gråta, prata, eller vad du nu anser få dig att må bättre. Så länge du gräver ner allt så kommer du aldrig komma vidare. Det beslut/val du står inför är faktiskt ett beslut du måste ta. Men du väljer att lunka på, du väljer att stoppa huvudet i sanden och låtsas som att det inte finns något problem. Ta hjälp av de omkring dig. Be om hjälp. Sen går du emot allt som är tungt möter dina största farhågor. Och sen kör du bara. Det kommer ett ljus i slutet av tunneln jag lovar. ❤️

Lämna ett svar