Dagens själsfrände/tvillingsjäls budskap 7/2🧚‍♀️

Det här är en person som flyr i sitt sina känslor, likaså du i ditt vilket gör att ni hålls ifrån varandra. Ingen utav er men kan vara den ena också följer inte ert inre barn och dess äkta känslor. Blundar för dem. Oavsett så har ni en själslig kontakt och bindning. Vilket ni kanske endast vet om när ni är tillräckligt ’andliga’. Annars kanske ni tänker att ni bara drömmer. Men så är det inte. Utan ni kommunicerar med varandra på avstånd. Han/hon och du kommer att släppa de som ni befinner er i så småningom, kan vara en relation som inte är rätt. Och kommer därför att ge sig av då den ni låter era hjärtan få styra över förnuftet. Som så länge varit tvärtom. Vilket kommer att bli en riktig resa. Man brukar säga att man ger sig ut på öppet hav och ’farligt’ vatten, och det är lite så i det här fallet. Pga att ni kommer behöva så mycket styrka för att ro er i hamn. Den här personen säger att: ”den trodde att den var lätt att läsa, att du är den enda friska luft som denne andas, och att där och då var inte rätt tid flr er, men nu så tänker denna på dig hela tiden”. Jag får till mig ett möte mellan er inom 3,5-4 mån men då är det A & O att du lyssnar noga, följer din magkänsla vad gäller allt. Ber, håller dig positiv, är glad och förväntansfull, inte negativ. Lyssna, känna, uppmärksamma vad den andre säger (drömmar). Och att ändra ditt fokus. Med de sagt att du ska lämna en ev relation som du befinner dig i, där du känner att du låtsas att det inte finns något problem. Då sätts en läkande process igång, och öppnar upp för nya möjligheter för dig, även om de såklart kommer att bli jobbigt stunder men då får du uppskatta de människor du har runtomkring dig. Sök efter vad som ger dig glädje och får dig att må bra.❤️💎

Lämna ett svar