Dagens Kraftdjur 4/2 💎

~ BUFFELN ~

Den finns med dig av den anledning att du inte alltid fÄr det som du önskar! Men du ska inte ifrÄgasÀtta det utan tro pÄ att allt du behöver allt de hela och rena alltid finns med dig.
Dela med dig av det du har inom dig,
Agera alltid med empati. I din kĂ€rlek finns ingen brist! Du Ă€r stor och stark, trygg med dig sjĂ€lv och har bra fotfĂ€ste i livet, du vet att det ordnar sig alltid pĂ„ n Ă„ g o t sĂ€tt alltid. Du Ă€r lite av en mĂ„ngsysslare som har fyrtiosju bollar i luften och har ett enormt djupt inre. Vad gĂ€ller mirakel sĂ„ Ă€r det nĂ„got som du tror pĂ„, bönens makt (din s k ”gud” eller universum.) Du Ă€r en person som vill leva i glĂ€dje och överflöd, buffeln Ă€r ett djur som ger överflöd, och alla delar anvĂ€nds till det som det behövs till. TillgĂ„ngar och överflöd och rikedom Ă€r nĂ„got som du ordnar ganska smidigt och ’enkelt’ bara du bestĂ€mmer dig sĂ€rskilt tillsammans med Buffeln som ditt Kraftdjur. HĂ€r kom det en vĂ„g. ❀

LĂ€mna ett svar