Dagens kort

Dagens hälsning ~ 4/2 🕊


Här får jag faktiskt ett meddelande från någon älskad som du har på andra sidan. Och det kan även vara så att den här personen just nu svajar mellan liv och död. Den kan ha fått möta ljuset lite som att hen står med ena foten här och andra på väg in i ljuset och över till andra sidan. Denne kan befinna sig i en valsituation o m hen vill, orkar fortsätta kämpa mer, av olika anledningar. Det kan också var så att den här person nyss har somnat in och att dennes skyddsänglar förmedlar det här innan hen har gått igenom sin ”utbildning” mm eftersom att det tar en stund efter att en har gått över. Det som kommer mer är att den här personen (det känns som en man) han verkar ha haft det väldigt tufft under en längre tid. Och då menar jag både fysiskt & psykiskt. Han känns känner sig väldigt ensam. Känns inte som att denne har några barn, och har den det så finns inte de tillgängliga i livet hos personen. O m ens det funnits någon kontakt någonsin. Åldern som kommer är 55 år ca. budskap ”Jag är fri i mitt sinne”. Han har kommit till en del insikter, bara på några veckor även fått klarhet när det gäller vissa saker. Och han har tjänat sitt livssyfte här på jorden är det som kommer, nu. Han mådde så dåligt och oroade sig för allt i sin fysiska form, och de mesta av hans tid gick åt till att oroa sig för hans framtid, familj, pengar osv. Nu så inser han att de aldrig var en helt full verklighet. Och vad gäller den materiella oron så var det något som han skapade själv pga hans rädslor som i sin tur Skapade en negativ inställning överlag. Lite bitterhet. Om han kunde så skulle han ’återvända’ i sin kropp för endast 5 min och visa vilken kunskap han har fått och visa dig hur ett bekymmerfritt sinne skulle ge honom ett mindre bekymmersfritt liv.
Den insikten har hjälpt honom släppa alla hans jordiska bekymmer. Vilken Blev en av hans största lektion som han vill ge även dig. Så du ska ge alla dina bekymmer till himlen och inte ödsla tid på dem. Var fri från oro och då kommer du finna en av de största rikedomarna någonsin. ❤️💎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: