Dagens hĂ€lsning ~ 4/2 🕊


HĂ€r fĂ„r jag faktiskt ett meddelande frĂ„n nĂ„gon Ă€lskad som du har pĂ„ andra sidan. Och det kan Ă€ven vara sĂ„ att den hĂ€r personen just nu svajar mellan liv och död. Den kan ha fĂ„tt möta ljuset lite som att hen stĂ„r med ena foten hĂ€r och andra pĂ„ vĂ€g in i ljuset och över till andra sidan. Denne kan befinna sig i en valsituation o m hen vill, orkar fortsĂ€tta kĂ€mpa mer, av olika anledningar. Det kan ocksĂ„ var sĂ„ att den hĂ€r person nyss har somnat in och att dennes skyddsĂ€nglar förmedlar det hĂ€r innan hen har gĂ„tt igenom sin ”utbildning” mm eftersom att det tar en stund efter att en har gĂ„tt över. Det som kommer mer Ă€r att den hĂ€r personen (det kĂ€nns som en man) han verkar ha haft det vĂ€ldigt tufft under en lĂ€ngre tid. Och dĂ„ menar jag bĂ„de fysiskt & psykiskt. Han kĂ€nns kĂ€nner sig vĂ€ldigt ensam. KĂ€nns inte som att denne har nĂ„gra barn, och har den det sĂ„ finns inte de tillgĂ€ngliga i livet hos personen. O m ens det funnits nĂ„gon kontakt nĂ„gonsin. Åldern som kommer Ă€r 55 Ă„r ca. budskap ”Jag Ă€r fri i mitt sinne”. Han har kommit till en del insikter, bara pĂ„ nĂ„gra veckor Ă€ven fĂ„tt klarhet nĂ€r det gĂ€ller vissa saker. Och han har tjĂ€nat sitt livssyfte hĂ€r pĂ„ jorden Ă€r det som kommer, nu. Han mĂ„dde sĂ„ dĂ„ligt och oroade sig för allt i sin fysiska form, och de mesta av hans tid gick Ă„t till att oroa sig för hans framtid, familj, pengar osv. Nu sĂ„ inser han att de aldrig var en helt full verklighet. Och vad gĂ€ller den materiella oron sĂ„ var det nĂ„got som han skapade sjĂ€lv pga hans rĂ€dslor som i sin tur Skapade en negativ instĂ€llning överlag. Lite bitterhet. Om han kunde sĂ„ skulle han ’ÄtervĂ€nda’ i sin kropp för endast 5 min och visa vilken kunskap han har fĂ„tt och visa dig hur ett bekymmerfritt sinne skulle ge honom ett mindre bekymmersfritt liv.
Den insikten har hjĂ€lpt honom slĂ€ppa alla hans jordiska bekymmer. Vilken Blev en av hans största lektion som han vill ge Ă€ven dig. SĂ„ du ska ge alla dina bekymmer till himlen och inte ödsla tid pĂ„ dem. Var fri frĂ„n oro och dĂ„ kommer du finna en av de största rikedomarna nĂ„gonsin. â€ïžđŸ’Ž

LĂ€mna ett svar